Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γ. Αντετοκούνμπο:
Με άλλαξε ήδη το
μωρό που περιμένουμε


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμαθε πριν λίγες ημέρες ότι η κοπέλα του Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι έγκυος και ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο ίδιος δηλώνει ότι το μωρό ήδη του άλλαξε την ζωή. Αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του Έλληνα σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς για την έναρξη της σεζόν του NBA, όπου με πλατύ χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση μίλησε για την αλλαγή στη ζωή του η οποία ήρθε από τώρα, πριν καν έρθει το παιδί στην ζωή. Και μίλησε για την σχέση του με την Μαράια που του κάνει το μεγαλύτερο δώρο.
"Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram (γέλια)! Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό! Πλάκα κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό. Δεν θέλω, όμως, να μιλάω πολύ γιαυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι. Ναι, όμως, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, τα αδέρφια μου είναι χαρούμενα.

Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προϊόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom freaks και άλλα αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του. Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά όταν ξέρεις ότι ένα παιδί δεν έχει έρθει ακόμα. Με κάνει πιο ώριμο, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε αλλάζει πολύ. Είμαι χαρούμενος, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ να έρθει. Δεν ξέρω αν είναι αγόρι, δεν θα μιλήσω για αυτό, για αυτό που... ελπίζω τουλάχιστον, αλλά ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή".