iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ζευγάρι με το μωρό
τους και δύο σκυλιά
ζούνε σε σπίτι 20 τ.μ.


Ο Τιμ και η Σάνον δεν ζούσαν πάντα έτσι.

“Λίγα χρόνια μετά το γάμο μας, περίπου το 2013, ήμασταν πραγματικά απογοητευμένοι με τα χρήματα και την προσπάθεια που χρειάστηκε για να διατηρήσουμε το 150 τετραγωνικών μέτρων σπίτι μας “, δήλωσε η Shannon στο Insider. “Θέλαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερα ταξίδια και περισσότερη ελευθερία.”

“Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να πείσω τον Tim να χτίσει ένα μικρό σπίτι, βρήκαμε το minimal σπίτι του παραγωγού Brian Levy στο Pinterest”, πρόσθεσε. “Ο Tim δεν ενδιαφερόταν πολύ. Τυχαίνει εκείνη την περίοδο να κάνει ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ουάσιγκτον, όπου συνάντησε τον Brian Levy, ο οποίος προσφέρθηκε ευγενικά να του δείξει το σπίτι.”

“Ένα μήνα αργότερα, ο Tim αγόρασε τα σχέδια και μου τα έδωσε στα γενέθλιά μου”, είπε η Shannon.

“Μας πήρε ένα χρόνο για να μειώσουμε τον αριθμό των αντικειμένων μας και να πουλήσουμε το σπίτι μας”, δήλωσε η Shannon. “Μετακομίσαμε την επόμενη άνοιξη και έκτοτε ζούμε μια ευτυχισμένη ζωή”.

Το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά, τον Adam και τον Juno, και ο γιος τους, ο Nico, εντάχθηκε στην οικογένεια πριν από τέσσερις μήνες. “Το μικροσκοπικό σπίτι μας είναι βασικά ένας ανοιχτός χώρος”, δήλωσε η Shannon στο Insider. “Το μόνο ξεχωριστό δωμάτιο είναι το μπάνιο. Όταν μπαίνεις στο σπίτι, βλέπεις την κουζίνα – εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο μεγέθους διαμερίσματος και μικρό φούρνο μεταφοράς – κατά μήκος του πίσω τοίχου”, είπε.

Όσον αφορά τον εξωτερικό χώρο, η οικογένεια διαθέτει ένα μεγάλο αίθριο. Επιπλέον, η  Shannon είπε ότι έχουν μείνει έκπληκτοι από το πόσο καλά έχουν προσαρμοστεί στο να έχουν μαζί τους τον Nico στο σπίτι. “Η ανατροφή ενός μωρού ήταν εκπληκτικά εύκολη σε ένα μικρό χώρο”, είπε η Shannon. “Όλα είναι τόσο κοντά που δεν χρειάζεται ποτέ να πάμε μακριά για να πάρουμε ένα νέο ρούχο και μπορούμε να βάλουμε γρήγορα το μωρό για έναν υπνάκο όταν κουράζεται.”