Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αργύρης Κωστάκης
για τις συνεργασίες
της iselida.gr


Γράφει ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

Η ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr διευρύνει το ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό δικτυό της, με νέες συνεργασίες στον χώρο των έντυπων και διαδικτυακών μέσων.

Φιλοξενεί πλέον στον ειδικό χώρο ραδιοφώνου με 24ωρη σύνδεση τον υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό simple radio υπό την επιμέλεια του Παναγιώτη Φάκου και της Web artistic με εκπληκτική ξένη μουσική, ώστε ο αναγνώστης - αν θέλει - να έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται διαβάζοντας ειδήσεις, ρεπορτάζ και άρθρα από την iselida.gr, αλλά και να ακούει μουσική.

Επίσης συνεργάζεται με το δημοφιλές free press μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης so what της Αναστασίας Γαβριελάτου, το οποίο έχει αποσπάσει τις θετικές κριτικές του αναγνωστικού κοινού της ανατολικής Αττικής και γίνεται ανάρπαστο μόλις κυκλοφορεί, καθώς και την ιστορική εφημερίδα της ανατολικής Αττικής "ανατολική ακτή", η οποία ετοιμάζει την εορταστική της έκδοση τον Δεκέμβριο.

Και οι εκπλήξεις με συνεργασίες γνωστών αρθρογράφων, αλλά και νέα ενημερωτικά εγχειρήματα θα συνεχιστούν το 2018, ώστε η iselida.gr να γίνει η "ναυαρχίδα" της ενημέρωσης στην ανατολική Αττική, χωρίς βεβαίως να αμελεί την υπόλοιπη Ελλάδα και τις εξελίξεις στον πλανήτη.

Ξέρετε έχουμε αποφασίσει από την πρώτη ημέρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 - και μέχρι το τέλος - στη "βιβλιοθήκη" της δημοσιογραφικής ψυχής μας θέλουμε να έχουμε μόνο δικά μας όμορφα "παραμύθια". Όχι που ακούσαμε από άλλους...