Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αργύρης Κωστάκης
για τη χυδαιότητα Λιάγκα,
Γκαγκάκη και Παπανώτα


Την πρωτοφανή χυδαιότητα του Γιώργου Λιάγκα από την τηλεοπτική σκουπιδοεκπομπή στον Σκάι την γνωρίζει πλέον όλη η Ελλάδα.

Νιώθω δημοσιογραφική υποχρέωση όχι να σχολιάσω την αθλιότητα, αλλά να θέσω τέσσερα απλά ερωτήματα.

Πρώτο. Ο ιδιοκτήτης του Σκάι Γιάννης Αλαφούζος δεν θίχτηκε προσωπικά από αυτό που συνέβη στο κανάλι του? Πώς μπορεί και κρατάει ακόμη αυτή τη σκουπιδοεκπομπή στο πρόγραμμα?

Δεύτερο. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει πάρει χαμπάρι τι έχει μεταδοθεί μέρα μεσημέρι στην Ελληνική τηλεόραση? Πώς είναι δυνατόν να μην έχει συνεδριάσει εκτάκτως και να ''κόψει'' αυτή τη σκουπιδοεκπομπή?

Τρίτο. Η Ένωση Συντακτών - κάποιος από το 11μελές προεδρείο - δεν είδε αυτή την κατάπτυστη στιγμή και αν την είδε δεν θορυβήθηκε? Πώς γίνεται να μην έχει συνεδριάσει το ΔΣ ώστε να καταδικάσει κάτι που συγκλόνισε τη χώρα, αφού ο ''υπαίτιος'' είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ? 

Τέταρτο. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης (τον οποίο ειλικρινά θεωρώ καλλιεργημένο, ευπρεπή και ελπιδοφόρο) πως του επιτρέπει η συνειδησή του να κρατάει ακόμη ως πρόεδρο της ''Τεχνόπολις'' την πανελίστρια Κατερίνα Γκαγκάκη? Δεν αντιλαμβάνεται ότι ''λεκιάζει'' την εικόνα του?

Για την πανελίστρια της ίδιας σκουπιδοεκπομπής Ελένη Τσολάκη, εντάξει, δεν χρειάζεται κανένα ερώτημα. Όσο για τον Δημήτρη Παπανώτα, θυμίζω πως είναι ο πρώτος διδάξας ''τηλεκαννίβαλος'' των εκπομπών υπονόμου, αρχής γενομένης το μακρινό 1995 με το ''χύμα στο κύμα''.

Και μία υπενθύμιση. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ναι υποψήφιος βουλευτής στη Λάρισα το 2007 με προσωπική επιλογή του ΓΑΠ - Γώργου Παπανδρέου. Ο κ. Λιάγκας δεν βγήκε για λίγες ψήφους - ευτυχώς - βουλευτής - αλλά εξακολουθεί - δυστυχώς - εδώ και χρόνια να βγαίνει στην τηλεόραση...