iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

O Aργύρης Κωστάκης
για τους Ανθρώπους
της Ραφήνας


Δέκα ημέρες μετά το τέρας της πυρκαγιάς που άλλαξε για πάντα τις ζωές όλων μας (συγγενών θυμάτων, τραυματιών, ιδιοκτήτες σκυλιών που έσβησαν στη φωτιά, ανθρώπων που καταστράφηκαν τα σπίτια τους ή έχασαν όλα τα υπαρχοντά τους - αυτή είναι η σειρά του θρήνου) ήρθε η ώρα του προσωπικού ευχαριστώ.

Όπως πάντα από παιδί χωρίς ντροπή και χωρίς να μπορέσω να ανταποδώσω ποτέ, αλλά τουλάχιστον να είναι γραμμένο κάπου ευχαριστώ τους Ανθρώπους που με πράξεις, έναν καλό λόγο ή μια αγκαλιά ήταν μαζί μου. Για τους άλλους, τους δήθεν και τη ''βιτρίνα'' τους ήξερα και πριν τη φωτιά.

Ευχαριστώ από το όσο φως έμεινε στην ψυχή μου Μπεν Ντετζονάι, Τόλη Πικουλίδη, Νίκο Αντωνιάδη και Μαρία (καλή καρδιά), Μαρία Πιστέντη (Κατσαρόλα), Τάκη Μαγκουρίλε, Βάσω Γιωτάκη Γκούμα, Σοφία και Τάσο στο κατάστημα Γερμανός, Σάββα Αραπκιλή, Βαγγέλη Μπουρνούς, Δαμιανέ Φαφούτη, Σπύρο Λουκάτε, Αγγελική Λουκάτου, Κατερίνα Αδαμοπούλου, Δημήτρη Δελτσίδη, Γιώργο Χαχολάκη, Μελίνα Κρόκου, Μαρί Αναστασίου. Συγνώμη ειλικρινά αν στη συναισθηματική φόρτιση ξεχνάω κάποιον ή κάποια. Το ξέρει ότι τον - την ευγνωμωνώ.

Είναι κι άλλοι, αλλά αυτούς ένιωσα ότι πόνεσαν πραγματικά. Συγνώμη αν αδικώ κάποιον ή κάποια που πόνεσε κι αυτή με τον πόνο μου.

Όσο για τα "κοράκια" που... ''πέθαναν'' την ηλεκτρονική εφημερίδα iselida.gr ας λογοδοτήσουν στη συνειδησή τους. 

Το Κόκκινο Λιμανάκι θα ξαναγεννηθεί. Στην επέτειο του ενός χρόνου στις 23 Ιουλίου 2019 ο μικρός αυτός Παράδεισος θα είναι πάλι ζωντανός. Θα με θυμηθείτε!