Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Μελίνα Κρόκου για
το αύριο του δήμου
Ραφήνας Πικερμίου


Συμμετέχω και εγώ στο Σχέδιο της Μεγάλης Ιδέας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με τον Βαγγέλη Μπουρνούς!

Δηλώνω παρούσα σαν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ραφήνας - Πικερμίου με τη ''Σύγχρονη Πολιτεία'' για να οδηγήσουμε το Δήμο σε μία νέα εποχή, με στόχο την επίτευξη των μεγάλων έργων που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά την συνολική εικόνα του τόπου μας! Συμμετέχω και εγώ στο Όραμα της Μεγάλης Ιδέας του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με τον ικανότερο υποψήφιο Δήμαρχο, τον Βαγγέλη Μπουρνούς.

Είμαι εδώ για να προσπαθήσω να ξυπνήσω τα όνειρα των νέων – και τα δικά μου- μιας και είμαι κομμάτι τους μέσα στο Δήμο Ραφήνας- Πικερμίου. Θέλω να είμαι ο νέος με συνέπεια στην Σκέψη, στον Λόγο και στην Πράξη. Με όραμα, θέληση, συγκεκριμένες προτάσεις, γνώσεις και εμπειρία μπορούμε να δώσουμε ένα νέο δυναμικό στίγμα προς όφελος όλων μας. Ο τομέας του πολιτισμού είναι το επίκεντρο των δικών μου ενδιαφερόντων. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ανατολικής Αττικής. Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής με συγκεκριμένα έργα και κυρίως στην ανάδειξη των ανθρώπων της τέχνης της περιοχής μας.

Επιπλέον, αντικείμενο των ενδιαφερόντων μου είναι η νέοι και οι προτάσεις που έχουν γίνει και που θα πρέπει να υλοποιηθούν για ένα καλύτερο αύριο. Δημιουργία κέντρων νεότητας, τεχνοχώρων, νεανικά στέκια για να ανοίξουμε διάλογο για τη ζωή μας, να γίνουμε ένας- όλοι μαζί.

Ελάτε στις εκλογές για το Δήμο μας να χωρέσουμε όλοι ενωμένοι στην ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ του Βαγγέλη Μπουρνούς, με το δείκτη στο ΟΝ  ξεκινάμε για δυνατό πέταγμα, να πάμε τον τόπο μας ψηλά, πρότυπο πολιτισμού, ομορφιάς και ευτυχίας!

 

 

 

Η Μελπομένη (Μελίνα) Κρόκου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, με την παράταξη του Ευάγγελου Μπουρνούς. Συνεργάτης πολιτιστικού τομέα του Δ.Ο.Π.ΑΠ Ραφήνας- Πικερμίου και ιδιοκτήτρια της Melenia Art Gallery. Σπουδές: Ανώτατες σπουδές στο πανεπιστήμιο Σορβόννης IV Παρίσι (Τμήμα Χωροταξίας και Πολεοδομίας), Μεταπτυχιακές σπουδές τμήμα Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων. Δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της τέχνης και στον τομέα της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων.