iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 15 Ιουλίου 2020

Ο Βαγγέλης Περρής τρολάρει
Ψηνάκη, Φουρθιώτη, Λιάγκα,
Αρναούτογλου και Τσίπρα!

Συνέντευξη στον ΑΡΓΥΡΗ ΚΩΣΤΑΚΗ

"Οδοστρωτήρας" ο Βαγγέλης Περρής σε μία συνέντευξη που θα προκαλέσει σάλο. Και μόνο τα ονόματα που σχολιάζει ή και τρολάρει αρκούν για ... "τηλεθέαση" 80%. Ψηνάκης, Φουρθιώτης, Γαλάτης,  Νέγκα, Τανιμανίδης, Αρναούτογλου, Σόμμερ, Λιάγκας και Τσίπρας!

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον!

Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα μιάς εκπομπής γιά την τοπική αυτοδιοίκηση με παρουσιαστή τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη;

Θα ήταν μία υπέροχη ιδέα. Να ήταν στην επιτροπή ο Ηλίας ίσως μαζί με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και μπροστά τους να περνούσαν όλοι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης! Θα τους έβαζαν να κάνουν επίδειξη  των αγνώστων στο πλατύ κοινό ταλέντων τους. Που θα μάζευαν τα σκουπίδια, πράγμα το οποίο οι περισσότεροι δήμαρχοι είναι ανίκανοι να κάνουν στην καθημερινή του ζωή.

Δεν θα ήταν πολύ ωραία ίντριγκα να προτείνει ο Σκάι στον Μένιο Φουρθιώτη να παρουσιάζει μαζί σας το Rodeo;

Οι πόρτες της εκπομπής και η δική μας αγκαλιά είναι πάντα ανοιχτές για τον αγαπημένο μας Μένιο. Να το ξέρει ότι μονο σε εμάς μπορεί να βρει αγάπη, προστασία και το μαγικό ζωμό που αδυνατίζει.

Μας εξέφρασε παράπονο ο Γιάννης Γαλάτης ότι δεν τον έχεις καλέσει στο Ροντέο. Τι να του πούμε;

Μπορεί να μην είναι παρών σωματικά στην εκπομπή, όμως ο Γιάννης Γαλάτης πάντοτε θα μας εμπνέει. Θέλω να σου αποκαλύψω ότι κάθε μέρα πριν ξεκινήσει η εκπομπή μαζευόμαστε όλοι οι συντελεστές και αντί να φωνάξουμε "ζντο" όπως κάνουν στην Κουρούτα, τραγουδάμε το θρυλικό "Ασπρονήσι" του Γιάννη Γαλάτη. Μάρτυς μας η πριγκίπισσα Σοράγια!

Αθηναίς Νέγκα και Άννα Μαρία Βέλλη. Πρόσωπα έκπληξη που "έπιασαν"...

Έπιασαν γιατί δεν επαναλαμβάνουν τη συνταγή των υπολοίπων τηλεοπτικών κοριτσιών. Δεν είναι ξανθές, δεν έχουν κάνει πλαστικές, και το μυαλό τους λειτουργεί όχι μόνο όταν δίνουν οδηγίες στις κομμώτριες και της μακιγιέζ.

Τι θα έλεγες σε όσους επιμένουν να ισχυρίζονται ότι "ο Περρής επαναλαμβάνει τον εαυτό του";

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν μπορώ να ανοίξω συζήτηση με φαντάσματα. Όλοι μας θέλουμε πρώτα να μάθουμε από πού προέρχονται κάποιες απόψεις και μετά αποφασίζουμε αν αξίζει τον κόπο να ανοίξουμε διάλογο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητήσω οτιδήποτε, αλλά μόνο με ορατούς ανθρώπους.

Τρεις εκπομπές "επιβίωσης" - τρείς παρουσιαστές. Μιά λέξη γιά τον καθένα ως χαρακτηρισμός Τανιμανίδης, Αρναούτογλου, Σόμμερ...

Αρχίζω από τον μεγαλύτερο. Ο Αρναούτογλου μιλάει και για τους τρεις. Ό Τανιμανίδης μάζεψε στο survivor τηλεθέαση για τρεις εκπομπές και ο Σόμμερ μπλεχτηκε σε μία εκπομπή όπου τρία πουλάκια κάθονται.

Τι απαντάς στην κλασική ατάκα "συγχαρητήρια γιά την εκπομπή σας";

Τι μου θύμισες τώρα! Αυτός ήταν ο τίτλος της ραδιοφωνικής μου εκπομπής. Η φωνή που κραύγαζε "συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή " συνοδεύονταςσχόλια και αυθεντικά στιγμιότυπα ήταν του Σταμάτη Γιατράκου! Θα ήθελα να ξαναζήσω τέτοιες μεγάλες στιγμές.

Σου λείπει, ως τηλεθεατή σε ρωτάω,  ο Γιώργος Λιάγκας από την τηλεόραση;

Ο Γιώργος Λιάγκας ποτέ δε λείπει από την τηλεόραση. Όσο υπάρχουν ηθοποιοί που φιλιούνται δημοσίως, παρουσιαστές που τολμούν να κάνουν εκπομπές σαν εκείνες που πρώτος ο Γιώργος Λιάγκας σκέφτηκε, τόσο το πνεύμα του θα κυριαρχεί στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Να πάμε λίγο στα σοβαρά. Πώς βιώνεις την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Είχα ένα προβληματισμό, αλλά βλέποντας την τηλεοπτική παρέμβαση της κυρία Κουντουρά κατάλαβα ότι πρέπει να είμαι ευτυχισμένος γιατί αφενός δεν τρώμε από τα σκουπίδια και αφετέρου νιώθουμε ασφαλείς μια που πάνω απ' τα κεφάλια μας πετούν τα νέα F 16 που αγοράσαμε "κοψοχρονιά".

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπας μήπως το έχει "κάνει" πολιτικό Ροντέο;

Νομίζω ότι το Ροντέο σε κάθε του μορφή είναι πολύ πιο σοβαρή υπόθεση...

Τι θα μπορούσε κατά την αποψή σου ως πολίτης να σώσει αυτή τη χώρα, να την βγάλει από την "κινούμενη άμμο" που βρίσκεται, όπως θέλεις πέστο...

Πολύ σωστή η παρομοιωσή σου με την κινούμενη άμμο. Όπως όλοι ξέρουμε για να ξεφύγεις από την παγίδα της δεν πρέπει να χτυπιέσαι, γιατί έτσι πηγαίνεις φούντο μια ώρα αρχύτερα. Χρειάζεται ψυχραιμία, ηρεμία και απόφαση ότι πρέπει να κουνάς τα χέρια και τα πόδια εκεί που πρέπει 

Ξέρεις την αγαπημένη μου ερώτηση - γιά το γούρι πάντα κάθε φορά που συζητάμε - έχεις κάποια πληροφορία γιά την τύχη του οδηγού σχολικού λεωφορείου με το "πλάνο κουμπαράς" το 2002; Τη θεωρώ μιά μεγαλειώδη στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης...
 
Έχω νέα για τον οδηγό κουμπαρά.  Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο σύλλογο των οδηγών σχολικών λεωφορείων και φυσικά ανέλαβε το ταμείο!
 
Σε ευχαριστώ πολύ
 
Κι εγώ σε ευχαριστώ.

Κοσμήματα Ρολόγια Αρβανιτογιάννης | Arvanitogiannis.gr