Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόψε ο μεγάλος
τελικός του
τσάμπιονς λιγκ


Μπορεί σε επίπεδο εθνικής ομάδας το περίφημο «it's coming home» να μην έχει υλοποιηθεί (ούτε σε επίπεδο Euro, ούτε σε Μουντιάλ), αλλά φέτος χωρίς καμία αμφισβήτηση οι ομάδες της Premier League είναι οι απόλυτες κυρίαρχες στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.


Το βράδυ της Τετάρτης στο... εξωτικό Μπακού, η Τσέλσι διέλυσε την Άρσεναλ με 4-1 κατακτώντας το Europa League και σήμερα στη Μαδρίτη θα μάθουμε αν το Λονδίνο η Τότεναμ δηλαδή υποδεχθεί και δεύτερη κούπα ή αν το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά ταξιδέψει βορειοδυτικά στο λιμάνι του Λίβερπουλ.

Το σίγουρο όμως είναι ότι η φετινή βερσιόν της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη (σε συλλογικό επίπεδο) ήταν αν όχι η κορυφαία, από τη στιγμή που το Champions League πήρε τη θέση του πάλαι ποτέ θρυλικού Κυπέλλου πρωταθλητριών, μία από τις κορυφαίες και σίγουρα η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Με απίθανες ανατροπές, με τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, πανέμορφα γκολ κι ένα ζευγάρι φιναλίστ που το καλοκαίρι σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι θα έφτανε τόσο μακριά, το φετινό Champions League είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στην συνείδηση του κόσμου.

COSMOTE TV 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ