Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λιονέλ Μέσι
στη λίστα
του Φορμπς


Πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής για το 2019 αναδείχτηκε ο Λιονέλ Μέσι, 2ος ο Ρονάλντο, 3ος ο Νεϊμάρ στην ποδοσφαιρική κυριαρχία. Που βρίσκονται ΛεΜπρόν, Κάρι, Ντουράντ.

Πέρσι βρισκόταν στη 2η θέση, πίσω από τον μποξέρ, Φλόιντ Μέϊγουέδερ, ο οποίος όμως φέτος βρέθηκε εκτός του TOP-10. Στη λίστα που δημοσιεύει κάθε χρόνο το έγκυρο οικονομικό περιοδικό “Forbes”, με τους 100 πιο καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμου, ο Λιονέλ Μέσι κατοικεί για το 2019 στην κορυφή, κάτι που δεν του έχει ξανασυμβεί. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ είναι το Νο1 με τα 127 εκατ. δολάρια που εισπράττει ετησίως (μισθοί, μπόνους, συμβόλαια διαφημιστικά).

Το ποδόσφαιρο είναι εκείνο που κυριαρχεί απόλυτα για φέτος, καθώς στη 2η θέση βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο (109 εκατ. δολάρια) και στην 3η ο Νεϊμάρ (105 εκατ. δολάρια). Τη 10άδα συμπληρώνουν ο πυγμάχο, Κανέλο Αλβαρες, ο τενίστας Ρότζερ Φέντερερ, οι σούπερ σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Ράσελ Γουίλσο, Ααρον Ρότζερς, ενώ στις τρεις τελευταίες θέσεις συναντάμε τους μπασκετικούς, Λεμπρόν Τζέιμς, Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ.

Συνολικά οι 100 καλύτερα αμειβόμενοι αθλητές φτάνουν τα 4 δισ. Δολάρια, ενώ πέρσι όλοι μαζί ήταν στα 3,8 δισ., κάτι που δείχνει αύξηση της τάξης του 5% στα έσοδά τους...