iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο:
Και τα τρελά όνειρα
γίνονται πραγματικότητα


Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο MVP για τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ έκανε την επίσημη παρουσίαση των νέων του παπουτσιών γνωστής αθλητικής εταιρείας από το Ζάππειο. 

Δεκάδες δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά δίκτυα από ολόκληρο τον κόσμο έφθασαν στην Αθήνα για να δουν το νέο αστέρι του παγκόσμιου μπάσκετ. 

 «Ποτέ δεν πίστευα οτι θα έχω τα δικά μου παπούτσια με την υπογραφή μου. Αλλά αν εργάζεσαι σκληρά και πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα, γίνονται πραγματικότητα» είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ της πορτοκαλί στρογγυλής θεάς. Ο Γιάννης εμφανίστηκε στο Ζάππειο με ενα μπλε μπλουζάκι που έγραφε «freak», από το ψευδώνυμο «Greek Freak» που του έχουν «κολλήσει» στο NBA και μίλησε για τότε που η εταιρεία Nike του έκανε την πρόταση να έχει τα δικά του παπούτσια: «Στην υπογραφή μου στα παπούτσια εχω τα ονόματα της οικογένειας μου».
Όπως είπε ο Γιάννης, όταν παίζει θέλει να έχει μια άνεση στο γήπεδο και η εταιρεία του προσέφερε αυτά τα παπούτσια, τα οποία δεν έχει αλλάξει.


Μαζί του στην παρουσίαση ήταν η μητέρα του Βερόνικα, τα αδέρφια του και η σύντροφος του Μαράια.