Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετωπική σύγκρουση
Ζοζέ Μουρίνιο και
Φρανκ Λάμπαρντ


Ο Φρανκ Λάμπαρντ ενημερώθηκε για τα σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο αναφορικά με την 11άδα που παρέταξε η Τσέλσι στο «Ολντ Τράφορντ» και ανέφερε: «Δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας, πιστεύω στην ομάδα μου...». 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στο ντεμπούτο του στο στούντιο του SkySports ανέφερε πως ίσως θα ήταν προτιμότερο για τον νέο προπονητή των «μπλε» να χρησιμοποιήσει παίκτες όπως οι Μάρκος Αλόνσο, Καντέ και Ζιρού εξ αρχής, αφού έχουν την εμπειρία από τέτοια μεγάλα ματς σε αντίθεση με τους Μάουντ και Άμπραχαμ.

Ο Λάμπαρντ, ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο αναρωτήθηκε ο Πορτογάλος για το αγωνιστικό πλάνο της Τσέλσι και απάντησε: «Αλήθεια το είπε αυτό; Δεν του άρεσε ο Μάουντ; Δεν μπορώ να βγάλω παίκτες από την ιατρική λίστα για να έρθουν να παίξουν. Ήμασταν καλύτερη ομάδα για 45-60 λεπτά, απλά η Γιουνάιτεντ ήταν εύστοχη και αποτελεσματική. Δεν με απασχολεί τι λέει ο καθένας. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου κι αν στις ευκαιρίες που είχαμε ήμασταν πιο αποτελεσματικοί εμείς, θα ήταν εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι...».