Εκτύπωση αυτής της σελίδας

40.000.000 ευρώ
έσοδα ο Ρονάλντο
από το instagram

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το brand name CR7, είναι το πιο κερδοφόρο από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις στο Instagram, όπως φανέρωσαν τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για το 2018.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έχει επενδύσει πολλά και στο επιχειρηματικό κομμάτι με τις εμπορικές συνεργασίες που έχει συνάψει, φτάνοντας μέχρι και την Άπω Ανατολή, όπου κάνει διαφημιστικά για την προώθηση προϊόντων. Πέρα από την τρομερά επαγγελματική του νοοτροπία και τη συνεχή δουλειά για να γράφει ιστορία μέχρι και την τελευταία ημέρα της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φροντίζει για το μέλλον του και αυτό της οικογένειάς του, ακόμα και στα social media.

Όπως έγινε γνωστό, το 2018 έλαβε περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ (38,2 εκατ.λίρες) στα έσοδα από το Instagram, με τον αριθμό αυτό να είναι ο διπλάσιος από τον Λιονέλ Μέσι που έβγαλε 18,7 εκατομμύρια λίρες.

 
 
 
Remaining Time-0:54
Fullscreen
Unmute

Πολύ πιο χαμηλά στη λίστα των ποδοσφαιριστών και των χρημάτων που λαμβάνουν από το Instagram έρχονται οι Ντέιβιντ Μπέκαμ (8,6 εκατομμύρια λίρες), Νεϊμάρ (5,8 εκατομμύρια λίρες), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3,2 εκατομμύρια λίρες) και Ροναλντίνιο (2 εκατομμύρια λίρες).