iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Ως το 2024
ο Γιούργκεν Κλοπ
στη Λίβερπουλ


Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε ότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και ότι θα παραμείνει στους «κόκκινους» μέχρι και το 2024.

«Λατρεύουμε το σύλλογο και τη δουλειά που κάνουμε εδώ...». Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά μηνύματα που θα μπορούσε να στείλει ο Γιούργκεν Κλοπ στον κόσμο της ομάδας, με την ανακοίνωση της υπογραφής του νέου συμβολαίου με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ξέρουμε πόσα έχουμε πετύχει και πόσα ακόμα θέλουμε και σκοπεύουμε να πετύχουμε» ανέφερε ο Γερμανός που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ από το 2015 και έχει μεταλλάξει την ομάδα σε διεκδικήτρια τίτλων και κορυφαία στην Ευρώπη, έχοντας αναλάβει ένα απόλυτα εύθραυστο σύνολο που είχε χάσει αρκετή από την αίγλη του...

Μαζί του φυσικά παραμένουν στο τιμ και οι συνεργάτες του, Πίτερ Κράβιετς και Πεπ Λίντερς. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Kloppo, εφόσον τηρηθεί μέχρι τέλους, θα είναι το πιο μακροχρόνιο της προπονητικής του καριέρας και θα γίνει ο μακροβιότερος στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά τον Μπομπ Πέισλι!