Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Λουίς Σουάρεζ
ξαναπαντρεύτηκε
τη συζυγό του!


Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2009. Ο λόγος για τον Luis Suárez και την σύζυγό του Sofia Balbi οι οποίοι αποφάσισαν να γιορτάσουν την 10η επέτειο γάμου τους ανανεώνοντας τους όρκους τους σε μια λαμπερή και ρομαντική βραδιά σε ξενοδοχείο της Ουρουγουάη.

Ο 32χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα και η αγαπημένη του είχαν εκλεκτούς προσκεκλημένους στην σπέσιαλ βραδιά τους. Ανάμεσά τους οι Lionel Messi, Sergio Busquets και Jordi Alba. Το αγαπημένο ζευγάρι σφράγισε τον 10ετή γάμο του με διαμαντένια δαχτυλίδια τα οποία είχαν πάνω χαραγμένα τα αρχικά τους. Τόσο η... νύφη όσο και ο... γαμπρός έλαμπαν μέσα στις δημιουργίες που επέλεξαν να φορέσουν για τη συγκεκριμένη τελετή.

Ο Luis και η Sofia μετρούν 10 χρόνια αγαπημένου έγγαμου βίου και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 9χρονη Delfina, τον 6χρονο Benjamin και την μόλις 154 μηνών Laurato. Σε δηλώσεις του στο παρελθόν ο Luis είχε πει για τη γυναίκα της ζωής του:
«Στα 15 μου βρήκα ένα κορίτσι και το ερωτεύτηκα. Με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικό ήταν το ποδόσφαιρο για μένα. Ξενυχτούσα, δεν μελετούσα και δεν ήμουν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Είχα κάποιους γύρω μου που με επηρέαζαν αρνητικά. Με έμαθε να νιώθω αυτοπεποίθηση και να πιστεύω στον εαυτό μου».
Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ τον Μάρτιο του 2009 ενώ η θρησκευτική τελετή έγινε στις 26 Δεκεμβρίου του 2009 στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.