iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Σκόραρε ο
Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς
με τη Μίλαν!


Ο Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε βασικός, έβαλε το πρώτο γκολ της επιστροφής του και η Μίλαν πέρασε με 0-2 από την Κάλιαρι, πανηγυρίζοντας έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Επέστρεψε! Από μόνο του δεν αρκεί για να είναι όλα καλά για τη Μίλαν. Ωστόσο, ο γυρισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να κάνει τα πράγματα ξεκάθαρα καλύτερα απ' ό,τι είναι τώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική μπήκε αλλαγή. Αυτή τη φορά, στην Κάλιαρι, ξεκίνησε βασικός. Και δικαίωσε. Με πλασέ στη μία επαφή (64') κλείδωσε το τρίποντο (0-2) για τους Ροσονέρι, το πρώτο τους έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Με αυτό το γκολ του ο Σουηδός σούπερ σταρ έφτασε τα 123 στη Serie A και τα 269 στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (11ος στη λίστα). Νωρίτερα (46'), ο Ράφαελ Λεάο είχε σταθεί τυχερός με το δικό του πλασέ να αλλάζει πορεία σε αντίπαλο και να ανοίγει τον δρόμο της επιτυχίας για τους φιλοξενούμενους.

 

Κάλιαρι (Ρονάλντο Μαράν): Ολσεν, Φαραγκό, Πιζακάνε, Κλάβαν, Πελεγκρίνι, Νάντες (76' Ιονίτα), Τσιγκαρίνι, Ρογκ (76' Κάστρο), Ναϊνγκολάν, Ζοάο Πέντρο, Σιμεόνε (77' Τσέρι)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Καλάμπρια (73' Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καστιγιέχο, Κεσί, Μπενασέρ, Τσαλχάνογλου (64' Μποναβεντούρα), Λεάο, Ιμπραΐμοβιτς.