iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Οι 5 ομάδες που
διεκδικούν τον Μέσι
το καλοκαίρι


Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και πέντε ομάδες ονειρεύονται τον Λιονέλ Μέσι. Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γιουβέντους, Παρί, Ίντερ άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται για την κίνηση - ματ που θα... σοκάρει τον Αργεντίνο!

«Όταν γίνεται λόγος για παίκτες, πρέπει να δίνονται ονόματα, γιατί αλλιώς σπιλωνόμαστε όλοι και δίνεται τροφή για πράγματα που λέγονται και δεν είναι αλήθεια. Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω αυτά τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να είναι υπεύθυνος για την δουλειά του και να αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεών του. Οι παίκτες, για ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο, και συν τοις άλλοις είμαστε οι πρώτοι που αναγνωρίζουμε όταν δεν τα πάμε καλά» είπε ο Μέσι και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου! Τι θα μπορούσε να ακολουθήσει; «Μέσι και Γκουαρδιόλα ξανά μαζί», «Δίδυμο - όνειρο, ο Μέσι συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο», «Ο Μέσι θα φέρει ξανά τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή»,  «Ολα τα πετροδολάρια δίνει η Παρί για τον Μέσι», «Η Ιντερ άρχισε την αντεπίθεση με τον Μέσι»! οι παραπάνω θα μπορούσαν να ήταν τίτλοι εφημερίδων, ενώ εκατομμύρια οπαδοί των πέντε ομάδων ζουν για το… όνειρο, να δουν τον Αργεντίνο με τη φανέλα του συλλόγου τους. 

Οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για τον Λιονέλ Μέσι κι ένα νέο σήριαλ γεννήθηκε! Οι μήνες που ακολουθούν θα έχουν σασπένς, η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο και όποια τον αποκτήσει, απλά θα έχει κάνει το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών! Αλλωστε, το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2021, αλλά ο όρος που υπάρχει τα αλλάζει όλα. Αν ο Μέσι ενημερώσει τον Μάιο πως αποχωρεί, τότε μένει και ελεύθερος! Σίτι, Γιουνάιτεντ, Ίντερ, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν θα κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν. Οι λόγοι;

«Ο καλύτερος είναι ο Μέσι. Είναι το καλύτερο νούμερο 9, νούμερο 10, 11, 7, 6, 5, 4...» τονίζει ο Πεπ Γκουαρδιόλα και ονειρεύεται να κατακτήσει την Ευρώπη μαζί με τον Αργεντίνο. Είναι η μεγαλύτερή του επιθυμία η απόκτηση του Αργεντίνου, ακόμα και αν στερούνταν μεταγραφικές κινήσεις στην άμυνα. Υπάρχει και ο Φερναντίνιο… Ο Πεπ ξέρει πως κάτω από την αγγελική και αθώα εμφάνιση κρύβεται ένα αρπακτικό ζώο, πίσω από τη φιλοδοξία του και τις επιδόσεις - ρεκόρ κρύβεται επίσης ένα παιδί. Και τα παιδιά δεν μπορούν συνήθως να κρύβουν τα συναισθήματά τους. Οι δυο τους μπορούν να επικοινωνήσουν όσο λίγοι και για τον Καταλανό, οι εξουσίες του Μέσι στο γήπεδο και τα αποδυτήρια ποτέ δεν αποτέλεσαν εμπόδιο. Η Σίτι αφήνει πίσω της τα μπερδέματα με το FFP κι ένας… ελεύθερος σταρ μπορούσε να καρπωθεί τα 50 εκατ. Ευρώ που θέλει!

Μετά την αποχώρηση του Φέργκιουσον, η Γιουνάιτεντ εκτροχιάστηκε! Ο δρόμος για την κορυφή αγνοείται, παρά το γεγονός πως η διοίκηση έχει δαπανήσει δεκάδες εκατομμύρια λίρες για ενίσχυση! Ποια μεταγραφή όμως έκανε τη διαφορά; Δεν υπάρχει ούτε μια που να… θάμπωσε, με αποτέλεσμα η ομάδα μαζί με λανθασμένες επιλογές τεχνικών να οδηγηθεί στο χάος. Οι οπαδοί είναι εξοργισμένοι, ο σύλλογος ψάχνει τον… Μεσσία και η Γιουνάιτεντ ξέρει πως με τον Αργεντίνο σταρ μπορεί να ονειρευθεί ξανά! Οσο για τα χρήματα; Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και αν Μάντσεστερ εξασφαλίσει θέση για το Champions League, τότε θα μπει δυνατά στο παιχνίδι. 

Μέσι και Κριστιάνο μαζί; «Φανταζόμουν πως στα 35 μου θα ήμουν... ψαράς στη Μαδέιρα» τόνισε ο Πορτογάλος σταρ, αλλά οι… υπερφυσικές δυνάμεις του τον κρατούν στους κορυφαίους του πλανήτη. Μπορεί να φέρει την Γιουβέντους στην κορυφή της Ευρώπης; Με τον Μέσι στο πλευρό του θα γίνει πιο εύκολη η αποστολή του… H «Μεγάλη Κυρία» έκανε πέρσι την υπέρβαση με τον Πορτογάλο, μπήκε σε ένα νέο μοντέλο και εμπορικά τουλάχιστον απέδωσε. Το δίδυμο των 1414 γκολ μπορεί να λειτουργήσει; Ο Κριστιάνο είναι σίγουρος. 

Το καλοκαίρι του 2017 η Παρί σόκαρε τον Πλανήτη δαπανώντας 222 εκατ. Ευρώ για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ από τη Μπαρτσελόνα. Τα χρόνια πέρασαν και ο Βραζιλιάνος σταρ ζητά επίμονα να βρεθεί ξανά δίπλα στον Αργεντίνο. Μεταγραφή στους Καταλανούς δύσκολη! Αν όμως η Παρί αποφάσιζε να ξανασοκάρει τον ποδοσφαιρικό κόσμο; Νεϊμάρ  και Μπαπέ με τον Μέσι στο πλευρό τους θα μπορούσαν να κάνουν το επόμενο ποδοσφαιρικό βήμα, να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Οσο για το οικονομικό; Η Παρί έχει τον τρόπο!

Η Ίντερ άρχισε την αντεπίθεσή της με τον Αντόνιο Κόντε, κάνει μεγάλες μεταγραφές, θέλει να κάνει ακόμα μεγαλύτερες και δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με το FFP. Οι «νερατζούρι» δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μέσι, αλλά ένα φιλόδοξο πρότζεκτ και κάποιες δεκάδες εκατομμύρια δεν θα τον άφηναν αδιάφορο! Εσείς τι λέτε;

ΠΗΓΗ gazetta.gr