iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Προς τον πάγκο
της Γιουβέντους
ο Ζινεντίν Ζιντάν;


Δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας θέλει την Γιουβέντους να φλερτάρει έντονα με τον Ζινεντίν Ζιντάν, ώστε το καλοκαίρι να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Τορίνο.

Το καλοκαίρι του 2001, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχαιρέτησε το Τορίνο και την αγαπημένη του Γιουβέντους, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε το Champions League λίγους μήνες αργότερα, χάρη και σε δικό του, μυθικό γκολ κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό.

19 χρόνια αργότερα, ο Ζιζού ενδέχεται, ως προπονητής πια, να κάνει την αντίθετη διαδρομή, αφού η Γιούβε παλεύει με όλες τις δυνάμεις της για να πείσει τον Γάλλο να αφήσει την Ρεάλ για να επιστρέψει στο Τορίνο.

Σύμφωνα με την βρετανική «Daily Mail», η Γηραιά Κυρία θέλει να δελεάσει τον 47χρονο Γάλλο, ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα με την Ρεάλ και, εφόσον φέτος δεν πάρει κάποιο σημαντικό τίτλο φέτος, είναι πιθανό να σκεφτεί να αλλάξει ομάδα.

Ο Ζιντάν παρέμεινε πάντα δεμένος με την Γιούβε, οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικές και, παρ' ότι ο Γάλλος έχει συμβόλαιο έως το 2022, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το λύσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα, εφόσον βεβαίως το θελήσει.

Το κλίμα στο Τορίνο για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι βαρύ, η ομάδα δεν πείθει ότι θα μπορέσει να ξορκίσει επιτέλους την «κατάρα» της στο Champions League και, για τον λόγο αυτό, ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι θέλει να τα δώσει όλα για τον Ζιντάν των τριών διαδοχικών Champions League με την Βασίλισσα.

Ο ιταλικός σύλλογος θα προσφέρει ένα παχυλό, τριετές συμβόλαιο στον Ζιντάν, ο οποίος θεωρεί πως η Γιουβέντους θα είναι σε θέση, χάρη και στην δική του παρουσία, να προσελκύσει και άλλους παίκτες πρώτης γραμμής που θα πλαισιώσουν τον αγαπημένο του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με την σειρά του εκτιμά βαθύτατα τον Ζιζού.