iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Διάσημος ποδοσφαιριστής
κοιμάται σε κρεβάτι
''αντιγήρανσης'' (φωτό)


Ο Μάρκος Γιορέντε έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί από τότε που εντάχθηκε στην Ατλέτικο από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2019.

Σίγουρα το γκολ το οποίο πέτυχε στο «Ανφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση για τους «8» του Champions League, έχει μείνει ακόμα χαραγμένο στις μνήμες των «ροχιμπλάνκος».

Ο ίδιος έχει δηλώσεις πως θέλει να διατηρείται σε κορυφαίο επίπεδο και για να το κάνει αυτό έχει ανακαλύψει διάφορους τρόπους. Οπως την παλαιολιθική δίαιτα, γνωστή επίσης ως δίαιτα paleo, του ανθρώπου των σπηλαίων ή του μπέικον, στηρίζεται στην άποψη ότι τα σώματά των ανθρώπων λειτουργούν καλύτερα, όταν τρώνε όπως οι πρόγονοί μας.

Ωστόσο, δεν είναι αυτό το μοναδικό παράξενο, καθώς έχει αγοράσει κρεβάτι αξίας 35.000 ευρώ που υποτίθεται ότι μειώνει την ταχύτητα της γήρανσης. 

Οι δημιουργοί του κρεβατιού, Hogo, λένε ότι: «Το Hogo είναι το μόνο επιστημονικά εγγυημένο και πατενταρισμένο σύστημα ανάπαυσης στον κόσμο που φυσικά μειώνει τη βιολογική ηλικία επιβραδύνοντας τη διαδικασία οξείδωσης και φλεγμονής με την οποία γερνάμε».