iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Παγκόσμια υπόκλιση!
''Είμαι ο Μπουφόν
Δεν μετανιώνω''!


Ο πορτιέρο της Γιουβέντους εμφανίζεται ήρεμος, αλλά αμετανόητος για όσα συνέβησαν στο ματς με τη Ρεάλ, εξηγώντας ότι είναι ένας παθιασμένος τύπος και ότι ο διαιτητής ήταν ένα άτυχο παιδί.

Ο Τζίτζι Μπουφόν είναι μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο τα πρόσωπα της βδομάδα μετά τα όσα συνέβησαν στο δραματικό φινάλε του Ρεάλ-Γιουβέντους. Το θέμα όμως ήταν ο Ιταλός πορτιέρε και οι δηλώσεις του μετά την αποβολή του και τον αποκλεισμό. Τότε που είχε εξοργισμένος πει για τον διαιτητή Μάικλ Ολιβερ, ότι «έχει σκουπιδοτενεκέ αντί για καρδιά». Ο Μπουφόν λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό show, «Le lene», που θα μεταδοθεί την Κυριακή (15 Απριλίου). Ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει στο site του Τζανλούκα Ντι Μάρτζο αποσπάσματα των όσων είπε και είναι σίγουρα ιδιαίτερα...

 

«Δεν γίνεται να ζητάς από κάποιον που βιώνει τα σπορ σε τόσο ακραία συναισθήματα όπως εγώ, να είναι απόλυτα ισορροπημένος. Μερικές φορές μιλάω δίκαια, μερικές άδικα και μερικές με υπερβολή. Ετσι είναι, αυτός είμαι. Είμαι ο Τζίτζι Μπουφόν. Τα λόγια μου την Τετάρτη ήταν εντός ατόμου που έχει το θάρρος της γνώμης του και δεν κρύβεται πίσω από το βέλο της υποκρισίας.

Αν και εκείνο το βράδυ μπορεί να εμφανίστηκα υπερβολικός, δεν αλλάζω κάτι. Είπα αυτά που αισθανόμουν. Δεν έπρεπε να σφυρίξει. Ενας πιο έμπειρος διαιτητής δεν θα το είχε κάνει. Δεν θα είχε γίνει ο πρωταγωνιστής στο πάρτι. Επρεπε να γυρίσει από την άλλη μεριά και να αφήσει τις δύο ομάδες να παίξουν παράταση.

Πρόκειται για ένα παιδί που θα έχει σημαντική καριέρα, αλλά τώρα στάθηκε άτυχος. Όπως το βλέπω εγώ, έναν άπειρος διαιτητής που στάλθηκε να διευθύνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι ότι έφερε ένα παιδί σε μία τόσο άβολη κατάσταση, τόσο μεγάλη για να μπορεί να τη διαχειριστεί.