Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Ηφαίστειο''
μετεγγραφών στην
Ιταλία με τη Γιούβε


Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sky Italia και άλλων Μέσων από τη γειτονική χώρα, η τράμπα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη μεταγραφική τις τελευταίες μέρες, έχει ολοκληρωθεί και είναι πλέον θέμα χρόνου να γίνει και επίσημη.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι επιστρέφει στην Γιουβέντους ύστερα από μόλις 12 μήνες ως Rossonero και την αντίθετη κατεύθυνση θα κάνει ο 24χρονος, Ματία Καλντάρα, επίσης κεντρικός αμυντικός που θεωρείται μέσα στους 2-3 top νεαρούς στην Ιταλία. Εκτός από τον Καλντάρα, σαν μέρος της συμφωνίας, ο Αργεντινός hitman, Γκονσάλο Ιγουαΐν, θα είναι το επόμενο No9 της Μίλαν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν οι γείτονες, λεπτομέρειες απομένουν για να κλείσει η συμφωνία καθώς τα δύο club και οι τρεις παίκτες τα βρήκαν σε όλα. Οι Rossoneri παίρνουν ένα από τα next-big-things των Ιταλών αμυντικών, τον Καλντάρα, με straight ανταλλλαγή με τον Μπονούτσι, ενώ ο Γκονσάλο Ιγουαΐν, θα αποκτηθεί ως δανεικός αντί 18 εκατ. ευρώ και σε 12 μήνες οι 7 φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα δώσουν 36 εκατ. για να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Ο Pipita θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για λογιαριασμό της Μίλαν την Πέμπτη ή την Παρασκευή ενώ λίγο αργότερα αναμένεται η άφιξη του Καλντάρα, ο οποίος βρίσκεται με την αποστολή της Γιουβέντους στις ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ gazetta.gr