iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Τα ''βέλη'' του
Μόντριτς σε
Μέσι και Ρονάλντο


Ο Λούκα Μόντριτς απάντησε στις δηλώσεις του Ντιέγο Σιμεόνε, ο οποίος υποστήριξε πως ο Αντουάν Γκριεζμάν άξιζε να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, ενώ από την κριτική του δεν άφησε ούτε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μόντριτς δεν άφησε αναπάντητα τα λεγόμενα του Σιμεόνε και έστρεψε εναντίον τα... βέλη του, υποστηρίζοντας πως συνεχώς θέλει να υποτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους παίκτες της με... λαϊκισμούς.

«Καταλαβαίνω τον Σιμεόνε ότι θεωρεί καλύτερο έναν δικό του παίκτη, αλλά έχει μια συνεχή θέληση να υποτιμά τη Ρεάλ και τους ποδοσφαιριστές της. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να υπαινιχθεί ενέργειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να εξηγήσει τα κατορθώματα της Ρεάλ έναντι των υπολοίπων. Εγώ σέβομαι τον Σιμεόνε, τους ποδοσφαιριστές και τους οπαδούς ενός μεγάλου συλλόγου όπως η Ατλέτικο. Όταν νικάνε τους δίνουμε συγχαρητήρια με εντιμότητα. Δεν είναι δίκαιο οι επιτυχίες μας, ανάμεσα σε αυτές και δύο κατακτήσεις Champions League εις βάρος της Ατλέτικο, να μειώνονται με συνεχόμενες λαϊκίστικες απόψεις αναφορικά με κάποιου τύπου εύνοιας της Ρεάλ», σχολίασε ο Μόντριτς.

Ο Μόντριτς στη συνέντευξή του στην Κροατία σχολίασε αρνητικά και το γεγονός ότι Μέσι και Ρονάλντο δεν έδωσαν το «παρών» στη βράβευση για τη Χρυσή Μπάλα, προσθέτοντας:

 

«Δεν μπορώ να πω κάτι γι' αυτό, ήταν επιλογή τους. Δεν το καταλαβαίνω, όμως. Φαντάζομαι ότι τους αρέσει να δίνουν το "παρών" όταν κερδίζουν τα βραβεία. Αυτή η συμπεριφορά είναι άδικη απέναντι στους υπόλοιπους παίκτες, στους οπαδούς, στο παιχνίδι και σε όσους τους ψήφιζαν για δέκα χρόνια. Αλλά ο καθένας πράττει όπως τον ευχαριστεί».