iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Μέσι
τα έχει 400
(τα γκολ)


Μετά και το νέο γκολ του Λιονέλ Μέσι στο πρώτο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα για το 2019, ο Αργεντινός έχει πλέον προσφέρει στην ομάδα του όσα τέρματα έχει να επιδείξει ολόκληρη η κάκιστη Ρεάλ Μαδρίτης στο τρέχον πρωτάθλημα της LaLiga!

Οι «μπλαουγκράνα» πέρασαν από την έδρα της Χετάφε με το τελικό 2-1 χάρη σε τέρματα που πέτυχαν οι Μέσι και Σουάρες, με τον ηγέτη των «μπλαουγκράνα» εκείνος που για τέταρτη σερί χρονιά πετυχαίνει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο ματς με το οποίο ανοίγει το ημερολογιακό έτος.

Αντίθετα, οι «μερένγκες» του Σολάρι αποδοκιμάστηκαν έντονα και ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αποτυγχάνοντας για δεύτερο διαδοχικό ματς από την έναρξη του 2019 να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λιονέλ Μέσι, πέτυχε το 16ο προσωπικό του γκολ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και μαζί με τις 10 ασίστ που έχει μοιράσει στους συμπαίκτες του, έχει πλέον προσφέρει 26 τέρματα στην ομάδα του, όσα έχει να επιδείξει η επιθετική επίδοση ολόκληρης της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από 18 αγωνιστικές στη φετινή LaLiga!

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί πως ο Αργεντινός GOAT έχει φτάσει στα 399 γκολ πρωταθλήματος στην καριέρα του και έχει βρει δίχτυα σε 15 σερί αγωνιστικές περιόδους στην Ισπανία.