Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βόμβα» στον
Παναθηναϊκό! Τέλος
ο Ν. Νταμπίζας


Σε μία αιφνιδιαστική κίνηση προέβη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Νταμπίζα το απόγευμα της Παρασκευής, κατόπιν απόφασης του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου!

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί.

Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι λόγοι του τέλους...

Η απόφαση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών ανήκει αποκλειστικά στον Αλαφούζο και οι λόγοι αφορούσαν τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τα κυριότερα ζητήματα των πράσινων το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Χωριό που φαίνεται… Tο περυσινό αυτοκόλλητο δίδυμο των Νταμπίζα-Δώνη φέτος είχε φθάσει σε σημείο να μην αλλάζει καλημέρα!

Οι Δώνης και Νταμπίζας απλώς συνυπήρχαν... Ο ένας είναι στη δύση και ο άλλος στην ανατολή.

Ήταν πλέον κοινό μυστικό στο Κορωπί. Μεταγραφικές διαφωνίες, διαφορετικός τρόπος προσέγγισης σε «φλέγοντα» θέματα (σ.σ.: ανανεώσεις συμβολαίων), ρήξη σε επιλογές αναφορικά με την 11άδα.

Με τελευταία όλων τον αποκλεισμό του Μολό από την αποστολή στον αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Νίκος Νταμπίζας μολονότι μετ΄την 4άρα από τον Άρη ζήτησε στους παίκτες την στήριξη του Γιώργου Δώνη, ο τελευταίος δεν την έχει ανταποδώσει και σκεφτόταν έντονα να παραιτηθεί από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό!

Πηγή: eretikos.gr