Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 5 γκολ στην
Ελλάδα από το 97ο
λεπτό και μετά!


Το gazzetta.gr θυμάται 5 γκολ σε... νεκρό χρόνο!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μην ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, χάρη στην εκτέλεση πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 101'!

Η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε γκολ σε τόσο προχωρημένο χρόνο. Όμως, δεν είναι κι η πρώτη που έχει συμβεί κάτι ανάλογο.

 

Το gazzetta.gr γυρίζει το χρόνο πίσω, πάει το χρονόμετρο όσο γίνεται στο... παρά πέρα και θυμάται τα γκολ που έχουν ξεπεράσει κάθε (χρονικό) όριο! 

ΑΕΚ Παναθηναϊκός 2-3 (98' Μίτσελ)

Ματς Κυπέλλου, όπου η Ένωση είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς. Στη ρεβάνς ο Λαγός έκανε 1-0, αλλά ο Παναθηναϊκός γύρισε το ματς και με τους Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σαριέγκι. Ετσι, χρειάστηκε η... οβίδα του Μίτσελ από το κέντρο για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης η ΑΕΚ.

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1 (97' Τζιμπούρ)

Μία πολύ ζόρικη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά. Στο 97' ο Πίνο εκτέλεσε το φάουλ, Πάντελιτς και Τζιμπούρ πήδηξαν μαζί και από το κεφάλι του Αλγερινού, οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στον Πειραιά με τους τρεις βαθμούς.

 

 

4/3/2018: Αστέρας-ΠΑΟΚ (98' Ιγκλέσιας)

 

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να φύγει με το «Χ» από την Τρίπολη. Η κούρσα του Κώτσιρα, η πάσα του στον Ιγκλέσιας και το άψογο τελείωμα του Αργεντινού δίνουν μια επική νίκη στους Αρκάδες και την τελευταία του «δικέφαλου του Βορρά» μέσα στα γήπεδα για το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ - Άρης 2-2 (97' Μίσιτς)

Ενα... θρίλερ στην Τούμπα έληξε ισόπαλο με τον ΠΑΟΚ να σώζεται στο 97' από το γκολ του Μίσιτς. Ετσι, απάντησε στο τέρμα του Ματίγια στο 97'. Ο Άρης δεν έφυγε με τη νίκη από το γήπεδο – μια νίκη στην οποία έφτασε τόσο κοντά.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 (101' Βιεϊρίνια)

Ο Κρέσπο κερδίζει πέναλτι, ο Βιεϊρίνια εκτελεί σωστά κι ο ΠΑΟΚ παίρνει άλλον έναν βαθμό σε... νεκρό χρόνο. Ζαχίντ και Μακέντα είχαν σκοράρει για τους «πράσινους»