iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Αργυρό μετάλλιο
για τον
Λευτέρη Πετρούνια


Στα μετάλλια μετά το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη, επέστρεψε ο Λευτέρης Πετρούνιας κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κότμπους.

Ο «άρχοντας των κρίκων», ο οποίος τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, ταλαιπωρείται από μια ίωση, πήρε τη δεύτερη θέση στο προ-Ολυμπιακό παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Κότμπους. Ο βασικός του αντίπαλος, Γιανγκ Λιού, με 15.133 πήρε την πρώτη θέση κερδίζοντας πόντους για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Ο 25χρονος Κινέζος έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα από πέρσι, δεδομένου ότι μετρά ήδη δύο χρυσά μετάλλια σε παγκόσμια κύπελλα.

Ωστόσο, τα πάντα είναι ανοιχτά για τον Λευτέρη και όλα θα κριθούν στους επόμενους μήνες και στους τρεις κρίσιμους αγώνες που έρχονται, τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο, σε Μελβούρνη, Μπακού και Ντόχα. Το σημαντικό είναι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στα μετάλλια μετά το σοβαρό χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη πριν μερικούς μήνες και το σίγουρο είναι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το ολυμπιακό εισιτήριο.