iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

PlayerDex από το μέλλον
Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου
σε άλλη διάσταση


Το PlayerDex αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του ποδοσφαίρου και φέρνει μια νέα αθλητική εμπειρία για όλη την ακαδημία, δίνοντας τη δύναμη στις ομάδες του σήμερα να φτιάξουν το ποδόσφαιρο του αύριο που ονειρεύονται.

Τώρα, υπάρχει ένας καινοτόμος τρόπος οργάνωσης, επικοινωνίας και ανάπτυξης ακαδημιών, όπου προπονητές, παίκτες, γονείς συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν αρμονικά. Στο μικροσύμπαν του PlayerDex:

  • Η ακαδημία έχει το δικό της ψηφιακό γραφείο στο www.academy.playerdex.app από όπου μπορεί να διαχειρίζεται την καθημερινότητά και τα μέλη της πιο εύκολα από ποτέ.
  • Οι προπονητές αποφορτίζονται από καθημερινά διαχειριστικά βάρη, με τη βοήθεια του app, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν στη βελτίωση της ομάδας και στην εξέλιξη των παικτών τους.
  • Οι παίκτες χτίζουν το ποδοσφαιρικό τους προφίλ στο app, ενώ παράλληλα ανακαλύπτουν και εξελίσσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες με τη βοήθεια του προπονητή τους.
  • Οι γονείς έχουν το δικό τους εποπτικό προφίλ και ενημερώνονται για τα νέα της ομάδας και την πρόοδο των παιδιών τους απευθείας στο κινητό τους μέσω του app.

Παράλληλα με την τεχνολογική αναβάθμιση των σημερινών ακαδημιών, το PlayerDex πρωταγωνιστεί στο σχεδιασμό των «Ομάδων του Αύριο» με κεντρική αποστολή να αναβαθμίσει τα πρότυπα της αθλητικής εκπαίδευσης, να εμπνεύσει και να αναδείξει μια νέα γενιά ποδοσφαιριστών. Στο πλαίσιο αυτό, οι ακαδημίες του PlayerDex απολαμβάνουν:

  • Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό με βάση τα διεθνή πρότυπα της UEFA και της FIFA.
  • Επιστημονικά άρθρα από ειδικευμένους ιατρούς, ψυχολόγους και διατροφολόγους.
  • Οργανωτικές κατευθύνσεις και υποστήριξη ως προς το πλάνο λειτουργίας και τους κανονισμούς-διαδικασίες που τηρούν.
  • Αποκλειστικές προσφορές και μοναδικά προνόμια για όλα τα μέλη τους.

Το μέλλον είναι εδώ και αναμένεται συναρπαστικό για τις «Ομάδες του Αύριο». Το PlayerDex είναι μόνο η αρχή!

Εμπνευστής και δημιουργός ο Σπύρος Λιβαθινός jr.

THΛ 6972903070

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.playerdex.app

Δείτε το βίντεο σε αφήγηση του διακεκριμένου σπορτσκάστερ Αλέξη Σπυρόπουλου