iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη Σαραβάκου
Στο παρά μισό δεν
πήγα στον Ολυμπιακό!


Σε μια φοβερή αποκάλυψη προχώρησε ο Δημήτρης Σαραβάκος ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή “Legend Stories” του  NovasportsstoriesHD αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην… παραλίγο μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα περιστατικά από την υπόθεση – Κοσκωτά που ήταν για αρκετούς μήνες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

«Γίνεται η βράβευση από τον ΠΣΑΠ. Βραβεύομαι εγώ, ο Ζάετς και ο Αναστόπουλος. Τελειώνει η εκδήλωση, όπου γινόταν στον ημιώροφο του ξενοδοχείου και κατεβαίνω στα σκαλιά. Νιώθω ένα χέρι να με σκουντάει. Ήταν ο Κοσκωτάς που μου είπε ‘εγώ εσένα θα σε κάνω δώρο στον γιό μου’. Χαμογέλασα και έφυγα. Μετά από λίγους μήνες με πλησίασε μέσω άλλων ανθρώπων. Έγινε μία προσφορά, από αυτά που μου έδινε ζήτησα τα μισά στον άνθρωπο του Παναθηναϊκού για να μείνω. Το ποσό φάνηκε υπέρογκο στον άνθρωπο του Παναθηναϊκού και δεν μου απάντησε ποτέ. Εγώ είχα όλη τη διάθεση να μην φύγω…

Υπήρχε θυρίδα, είχα ένα κλειδί εγώ και ένα η άλλη πλευρά. Είδα μπροστά μου τα λεφτά, παθαίνεις ένα σοκ. Δεν πιστεύεις ότι υπάρχουν αυτά τα λεφτά. Το πρωτοέμαθε ο Βαρδής και με ρώτησε αν είναι αλήθεια όσα λέγοντας. Βρήκαμε τρόπο επιστρέφοντας εγώ την προκαταβολή που είχα πάρει για να λυθούν όλα. Δεν έχω κρατήσει τίποτα από εκείνη την ιστορία, όλα ήταν παρελθόν. Αγωνιστικά δεν ένιωσα ποτέ ότι έφυγα. Ήταν μία συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μία συμφωνία που δεν ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος πρέπει να σκεφτεί ότι σε εκείνον τον τελικό είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και του έβαλα γκολ» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 18:30, επίσης στο NovasportsstoriesHD.

ΠΗΓΗ aixmi.gr