iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Μυθικό ποδοσφαιρικό
ρεκόρ από τον
Αργύρη Κωστάκη


Ένα μυθικό ρεκόρ στον χώρο του ποδοσφαίρου, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, έκανε ο δημοσιογράφος Αργύρης Κωστάκης.

Στο τελευταίο ματς του 30ου επίσημου Ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μέσων ενημέρωσης που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ, συμπλήρωσε 800 παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί ποτέ κόκκινη κάρτα! Γι αυτό τον λόγο η διοργανώτρια επιτροπή τον τίμησε με ειδική πλακέτα. Έχει αγωνιστεί και σε 500 ματς στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Αθηνών με τον Γκυζιακό, επίσης χωρίς να αποβληθεί ποτέ. Δηλαδή σε 1300 ματς για 40 χρόνια στα γήπεδα αποτελεί παράδειγμα ήθους.

Ο Αργύρης Κωστάκης είναι και αρχηγός της ομάδας Έλληνες Επίλεκτοι που τελεί υπό την αιγίδα της οργάνωσης Γιατροί του Κόσμου για παιχνίδια ανθρωπιστικού σκοπού. Συμβολικά την πλακέτα παρέδωσε πριν το ματς μνήμης για το Κόκκινο Λιμανάκι και το Μάτι, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου Σπύρος Πάντζας.

''Ευχαριστώ όλους τους προπονητές μου, πρωτίστως τον Μάκη Ντέτσικα και τον αείμνηστο Νίκο Παπαδημητρίου, όλους τους συμπαίκτες μου με προεξάρχοντα τον Δημήτρη Κοτούζα, καθώς και τους διαιτητές για τον σεβασμό που μου έδειξαν. Για ότι έμαθα όμως στο ποδόσφαιρο τα χρωστάω στο αδελφικό μου φίλο Σπύρο Λιβαθινό'' η δηλωσή του.

ΦΩΤΟ irafina.gr