iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τετάρτη - 24 Απριλίου 2024

Ραφήνα Σεμινάριο
από τον
Εμπορικό Σύλλογο


Με αφορμή τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών Εμπόρων Ραφήνας ανέλαβε τη πρωτοβουλία να διοργανώσει για τους συναδέλφους επαγγελματίες ένα εισαγωγικό σεμινάριο με θέμα: Τεχνικές Σχεσιακής πώλησης.

Ο Εισηγητής του Σεμιναρίου, καθηγητής Marketing (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) κ. Γιάννης Κεχαγιάς διαθέτει πλούσια εμπειρία ως Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης μεγάλων επιχειρήσεων στο χώρο αλυσίδων καταστημάτων όπως Κωτσόβολος, Intersport, Kosta Boda, Καυκάς, Funky Budha και άλλων.

Η προσέγγισή του βασίζεται στην ανάλυση και τη διαχείριση της σχέσης πελάτη-πωλητή, μίας σχέσης που διαδραματίζεται μέσα στο κατάστημα αλλά συνεχίζεται στο μυαλό του πελάτη διαμορφώνοντας αντιλήψεις και τάσεις συμπεριφοράς για τα προϊόντα, τις τιμές και την εξυπηρέτηση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΚΑΠΗ Ραφήνας Ελευθερίου Βενιζέλου 21 την Πέμπτη 02 Ιουλίου και η ώρα έναρξης είναι στις 17.00

Λόγω της διαδραστικής φύσης του Σεμιναρίου, ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος σε 20 άτομα αλλά θα επαναλαμβάνεται σε εβδομαδιαία βάση ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Για δηλώσεις συμμετοχής

Τσίρος Γρηγόρης 6944697955

Κοταρίδου Σοφία 6932192898

Γκολεμάς Μιχάλης 6942405300