iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Πιάνουν δουλειά οι
σύμβουλοι του
Σπύρου Λιβαθινού


Ορκίστηκαν οι 17 δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της ''Συμμαχίας'' του Σπύρου Λιβαθινού στον δήμο Μαραθώνα. Ας δούμε ποιοί είναι γιατί η μείζων αντιπολίτευση πολλές φορές διαδραματίζει σημαντικότερο ρόλο για την κοινωνία απ ότι η Δημοτική Αρχή.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΛΙΒΑΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ: Ως επικεφαλής του συνδυασμού ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα καταλαμβάνει τη μία από τις εννιά θέσεις της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.
ΓΕΡΑΜΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ: Εξελέγη στο Μαραθώνα, συγκεντρώνοντας 545 σταυρούς. Πτυχιούχος του Οικονομικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πορεία 25 ετών στον κόσμο των επιχειρήσεων, ως στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών εταιριών, με ευθύνες υλοποίησης μεγάλων project που στηρίζονται σε ένα οργανωμένο πλάνο.
ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ): Εξελέγη στο Μαραθώνα, συγκεντρώνοντας 400 σταυρούς: Γέννημα – θρέμμα του Μαραθώνα, διατηρεί τα τελευταία 15 χρόνια οίκο τελετών στην Ανατολική Αττική και κατάφερε να εκλεγεί παρότι έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη φορά σε εκλογική διαδικασία.
ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Εξελέγη στο Μαραθώνα, συγκεντρώνοντας 636 σταυρούς. Απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Πυρονόμος στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Νέας Μάκρης, υπεύθυνος του ευρωπαϊκού δικτύου ανάπτυξης της εταιρίας “Europhone of Europe”, με διαρκή εκπαίδευση και συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια.
ΖΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Εξελέγη στη Νέα Μάκρη, συγκεντρώνοντας 686 σταυρούς. Επιχειρηματίας με πολυετή διαδρομή στην τοπική κοινωνία, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Ο Βασίλης» στο Μάτι, μέλος μιας οικογένειας που εδώ και δεκαετίες υποστηρίζει με την παρουσία της την ανάπτυξη των συλλόγων του Δήμου Μαραθώνα.
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Εξελέγη στη Νέα Μάκρη, συγκεντρώνοντας 442 σταυρούς. Πολύπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθηγητής φυσικής αγωγής επί σειρά ετών στο Λύκειο Νέας Μάκρης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού και πρόεδρος του Δ.Σ. Νέας Μάκρης.
ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜ (ΜΑΚΗΣ): Εξελέγη στη Νέα Μάκρη, συγκεντρώνοντας 480 σταυρούς. Ιδιοκτήτης του εξοχικού κέντρου «Ο Τσέλιγκας», που αποτελεί σύμβολο της Ανατολής Νέας Μάκρης από το 1963. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στα κοινά έχοντας θητεύσει στα έδρανα τόσο της συμπολίτευσης, όσο και της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΡΕΡΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Εξελέγη στο Μαραθώνα, συγκεντρώνοντας 687 σταυρούς. Καρδιολόγος, πτυχιούχος Ιατρικής Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει μια ξεχωριστή διαδρομή 35 ετών ως γιατρός, ενώ παράλληλα εμφανίζει σημαντική προσφορά στα κοινά του τόπου. Αυτή είναι η τρίτη θητεία του ως δημοτικός σύμβουλος, ενώ έχει διατελέσει και πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Μαραθώνα.
ΤΣΑΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Εξελέγη στη Νέα Μάκρη, συγκεντρώνοντας 462 σταυρούς. Γιος του Κυριάκου Τσακυργιάννη, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής επιχείρησης για τριάντα χρόνια, με εμπειρία στο Χρηματιστηριακό Κλάδο, ιδρυτής των πρώτων ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νέας Μάκρης και μέλος του Συλλόγου Μακρηνών Λιβισιανών.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΛΟΡΑΝΔΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ: Κάτοχος εγκύκλιων σπουδών στο Saint Paul, απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΤΕΙ Κοζάνης, διαθέτει μακριά διαδρομή εμπειριών και γνώσης στο χώρο της βιομηχανίας και του εμπορίου, ενώ από το 1994 είναι ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΑΒΡΑΜΙΔΗ – ΣΙΔΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Απόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εμφανίζει πλούσια εθελοντική συμμετοχή ως μέλος ομάδας έργου σε δράσεις που αφορούν το Δήμο Μαραθώνα.
ΖΑΓΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Δευτεροετής φοιτητής Πολυτεχνικής σχολής (Πολιτικός Μηχανικός) στο Μητροπολιτικό Κολέγιο (Metropolitan College), Αναγνώστης της ορθόδοξης Εκκλησίας, πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης και κάτοχος τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΓΚΙΑΛΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Τελειόφοιτος ΣΕΛΕΤΕ Αμαρουσίου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, καθώς υπήρξε για 17 χρόνια συνεργάτης της Unilever στο τμήμα πωλήσεων, ενώ την τελευταία οκταετία υπηρετεί αντίστοιχο πόστο στη Nestle. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάχης Μαραθώνα.
ΚΑΒΑΡΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ: Με σπουδές στην τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας, με μακρά διαδρομή στον κλάδο του εμπορίου και των κατασκευών, δημιούργησε μαζί με τον αδελφό του Αντώνη, το Αθλητικό Κέντρο Καβαρνού στο Μαραθώνα, προσφορά για τη νεολαία του Καλλικρατικού Δήμου.
ΡΑΪΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ: Ιδιωτική υπάλληλος με πλούσια κοινωνική και εθελοντική δράση, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Φειδιππίδης που συνέβαλε τα μέγιστα στη σωτηρία του μοναδικού σωματείου κλασικού αθλητισμού στο δημοτικό διαμέρισμα του Μαραθώνα.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας με έδρα τη Νέα Μάκρη, γιος του Κώστα Παπαδόπουλου και ανιψιός του επί σειρά ετών ιστορικού προέδρου της Κοινότητας και θεμελιωτή του Δημοτικού Καταστήματος, Σίμου Παπαδόπουλου.
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΛΕΝΗ: Καθηγήτρια φυσικής αγωγής του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, απόφοιτη του Τμήματος Φυσικής Αγωγής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διετέλεσε βοηθός ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης.