Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αμερικανός
πρεσβευτής
στο Νέο Βουτζά


Εκδήλωση διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» προκειμένου να τιμηθεί ο Πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος προχώρησε στη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν για την Περιφέρεια ανατολικής Αττικής ο κ. Πέππας, και οι δήμαρχοι Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας και Ραφήνας Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς.

Στο πρόσωπο του Αμερικανού πρέσβη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» ευχαρίστησε και όλους τους εργαζόμενους της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, οι οποίοι συνέβαλλαν στην ευγενική αυτή χειρονομία, ενώ τονίστηκε η χρησιμότητα του απινιδωτή σε έναν αθλητικό χώρο και σε μία προσπάθεια να μη χαθεί αδίκως καμία ανθρώπινη ζωή.

Λάτρης της ευρύτερης περιοχής και του Δήμου Μαραθώνα, τον οποίο έχει επισκεφτεί αρκετές φορές, δήλωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος, του οποίου η σύζυγος έχει τρέξει στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή και ο κ. Τσίρκας τον κάλεσε  για μία επίσημη επίσκεψη στον ιστορικό Δήμο και ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους και στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.