Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστά σχολεία
στον Μαραθώνα
για απολύμανση


Με απόφαση του Δήμαρχου Μαραθώνα Στέργιου Τσίρκα αναστέλλεται η λειτουργία σχολικών μονάδων και δημοτικών χώρων του Δήμου προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση για προληπτικούς λόγους, με σκοπό την προστασία των μαθητών αλλά και του συνόλου των πολιτών, από την επιδημία του νέου κορωνοϊού.

Ο Δήμος Μαραθώνος διαβεβαιώνει τους κατοίκους ότι παρακολουθεί με συνέπεια, ευσυνειδησία και υπευθυνότητα τις εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα και σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τα αρμόδια Υπουργεία, μελετά, επανεξετάζει και αποφασίζει για τις ενδεδειγμένες δράσεις και τα προληπτικά εκείνα μέτρα που θα περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό, την εξάπλωση του ιού.

Συνιστάται ψυχραιμία κι επαγρύπνηση, σωστή ενημέρωση από τους ειδικούς και πιστή εφαρμογή των κανόνων.

Αναφορικά με την απολύμανση των δημοτικών κτιρίων (Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα και Νέας Μάκρης), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ενώ οι ακριβείς ώρες της εν λόγω δράσης θ’ ανακοινωθούν την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Παρακάτω αναφέρονται οι μέρες κατά τις οποίες δεν θα λειτουργήσουν σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνος λόγω απολύμανσης:

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο Νέας Μάκρης, Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, 1ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης, 1ο και 2ο Λύκειο Νέας Μάκρης.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας, Νηπιαγωγείο Αγίου Ανδρέα, Νηπιαγωγείου Παμμακαρίστου, Νηπιαγωγείο Ανατολής, Δημοτικό Αγίας Μαρίνας, 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Νηπιαγωγείο Βαρνάβα, Νηπιαγωγείο Γραμματικού, Νηπιαγωγείο Μαραθώνα, Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα, Δημοτικό Σχολείο Γραμματικού, Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνα, 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Νηπιαγωγείο Κάτω Σουλίου, Νηπιαγωγείο Τύμβου, Δημοτικό Σχολείο Κάτω Σουλίου, Δημοτικό Σχολείο Τύμβου, Γυμνάσιο Μαραθώνα, Λύκειο Μαραθώνα.