iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Είδηση! Επέστρεψε
ο Σπ. Λιβαθινός
στον Παναθηναικό!


Πολλά χρόνια είχε να πάει στο γήπεδο του Παναθηναικού στη λεωφόρο Αλεξάνδρας ο Σπύρος Λιβαθινός.

Ο βετεράνος διεθνής άσσος του Παναθηναικού επί σειρά αρχηγός του "τριφυλλιού" έκανε μια εμφάνιση - έκπληξη την Κυριακή το πρωί στο "Απόστολος Νικολαίδης" και όλοι έτρεχαν κοντά του να φωτογραφηθούν, να του μιλήσουν, αλλά και να τον ρωτήσουν τι γίνεται με τον Παναθηναικό. Ο κ. Λιβαθινός φιλικός με όλους και ιδιαίτερα αγαπητός σε οπαδούς όλων των ομάδων, απαντούσε ότι ήταν στο γήπεδο με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής ομάδας νέων και είχε έρθει ως προσκεκλημένος του Αργύρη Κωστάκη αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας του καναλιού Nova, η οποία συμμετείχε στο ανθρωπιστικό τουρνουά γιά τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Στο τουρνουά πήραν μέρος και οι ομάδες Antenna, Spor fm και η δίωξη ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο κ. Λιβαθινός ήταν συμβολικά κόουτς της ομάδας της Nova με "βοηθούς" τους Νίκο Τριανταφύλλου και Κώστα Κατσιάδα και μάλιστα κέρδισε το κύπελλο του νικητή. Όλοι σχολίαζαν με χιούμορ ότι αν ο Λιβαθινός έχανε τον τελικό θα έπρεπε να...παραιτηθεί!

Ο Σπύρος Λιβαθινός συνάντησε και πολλούς φίλους του δημοσιογράφους από τα χρόνια που διέπρεψε ως ποδοσφαιριστής. Τον "πρύτανη" του αθλητικού ρεπορτάζ Νίκο Κατσαρό, τον θρυλικό Γιώργο Χελάκη ("δεν περιγράφω άλλο") και άλλους. Στη φωτογραφία με τον Γιώργο Χελάκη ο οποίος παρότρυνε να βάλουμε λεζάντα "τα δύο "μηχανάκια" των γηπέδων. Εγώ δίχρονο και ο Σπύρος τετράχρονο"!

Στο ανθρώπινο σκέλος του ματς ο ιερός σκοπός επιτεύχθηκε με τις γεμάτες εξέδρες και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν για την οργάνωση.