Εκτύπωση αυτής της σελίδας

''Ξεγυμνώθηκε''
πλέον ο
Ηλίας Ψηνάκης


Ενας, ένας, εγκαταλείπουν τον δήμαρχο Μαραθώνα στελέχη της παράταξής του, μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και τη στάση του δημάρχου. 

Μετά την παραίτηση των δύο αντιδημάρχων του δήμου Μαραθώνα, της Δήμητρας Λαμπαρού καιτ του Βασίλη Τσουπρά, όπως έγινε γνωστό ανεξαρτητοποιείται και η δημοτική σύμβουλος της παράταξης του Ηλία Ψινάκη, Αναστασία Παππά.

Η κυρία Παππά σε δήλωση της αναφέρει πως η διοίκηση του Ηλία Ψινάκη διαλύεται υπό το βάρος των ευθυνών, ενώ μεταξύ άλλων ζητά και την παραίτηση του Δημάρχου Μαραθώνα.

«Η διοίκηση Ψινάκη διαλύεται υπό το βάρος των ευθυνών τους. Οι ώρες συνεχίζουν να είναι κρίσιμες όμως και κάποιος οφείλει να διαχειριστεί την καταστροφή.

Η πρότασή μου είναι η εξής:

1. Παραίτηση Δημάρχου.

2. Παραίτηση Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις κρίσιμες εκείνες ώρες την κατάσταση αλλά και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την Πολιτική Προστασία, γενικά.

3. Παραίτηση της Προέδρου της ΚΕΔΜΑ, για τον τρόπο που δεν συντονίζει τα όσα συμβαίνουν στην πρώην αμερικανική βάση και την απίστευτη και ανιδιοτελή προσφορά του κόσμου.

4. Παραίτηση όσων έχουν καταλάβει καίριες θέσεις ευθύνης και δη έμμισθες και με τον τρόπο άσκησης διοίκησής τους παρέδωσαν το Δήμο στο χάος.

5. Μετά την παραίτηση όλων των ανωτέρω και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, να πάρουν τη θέση τους οι επιλαχόντες, νέα πρόσωπα.

6. Μετά την εισδοχή νέων μελών, να διαχειριστούμε διαπαραταξιακά την κρίση αυτή, προκειμένου να βοηθήσουμε συντεταγμένα, οργανωμένα και με ενότητα, τους συμπολίτες και τον τόπο μας να ανακάμψουν.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και χρειάζεται επιτέλους γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα.



Πηγή: Εγκαταλείπουν τον Ψινάκη και τού ζητούν να παραιτηθεί -Μετά τους δυο αντιδημάρχους παραιτήθηκε και δημοτική σύμβουλος | iefimerida.gr