iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Σπύρος Λιβαθινός:
Έμαθα στη ζωή μου
να πηγαίνω στα ίσια


''Μπήκα στην τοπική αυτοδιοίκηση για να δώσω και όχι να πάρω'' τόνισε ο Σπύρος Λιβαθινός ανακοινώνοντας επισήμως σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του την υποψηφιοτητά του για τη δημαρχία του Μαραθώνα στις εκλογές του Μαίου.

Ο κ. Λιβαθινός παρουσιάζοντας τις γενικές αρχές του συνδυασμού του ''Συμμαχία'', επισήμανε πως έχει μάθει στη ζωή του να πηγαίνει στα ίσια. Έχω μάθει να λέω μόνο την αλήθεια, δεν ξέρω αν είναι προσόν αυτό για έναν πολιτικό.

Θα κάνουμε μια προεκλογική εκστρατεία προγράμματος, χωρίς αντιπαλότητες, μεμψιμοιρίες και ανούσιες κόντρες. Αγαπάω την περιοχή που κατοικώ από το 1976 και δεν μπορώ να είμαι αδιάφορος γι αυτά που συμβαίνουν. Το εύκολο ήταν να καθίσω στον καναπέ του σπιτιού μου και να καταγγέλλω. Όμως μπαίνω μπροστά και προσπαθώ όλοι μαζί μια παρέα να σώσουμε τον Μαραθώνα. Δεν έχω κρυφτεί ποτέ στη ζωή μου και είμαι σίγουρος πως με τη βοήθεια της κοινωνίας θα τα καταφέρω.

Θα ανοίξω την πόρτα μου να συνεργαστώ με όλους - αν με το καλό - εκλεγώ δήμαρχος, γιατί η αντιπολίτευση από τον θεσμικό της ρόλο πρέπει να ελέγχει εποικοδομητικά. Επειδή αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής στο υψηλότερο συλλογικό επίπεδο και στη συνέχεια έφτασα να γίνω και ομοσπονδιακός προπονητής έμαθα στην ομαδική προσπάθεια. Αν δεν είμαστε όλοι μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Η ''Συμμαχία'' δεν είναι μία κίνηση εντυπωσιασμού και λαικής κατανάλωσης, αλλά μια έντιμη προσπάθεια να σωθεί ο Μαραθώνας κατέληξε ο κ. Λιβαθινός.

Στη συνέχεια ο διευθυντής επικοινωνίας της ''Συμμαχίας'' και εκ των 16 ιδρυτικών στελεχών Αλέξανδρος Σόμογλου παρουσίασε την επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού. Ο κ. Σόμοιγλου ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.