iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 18 Απριλίου 2024

Ο Νικόλας Αχείμαστος
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


«Στο σημείο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν ούτε εύκολα μονοπάτια, ούτε εγγυημένες συνταγές επιτυχίας. Υπάρχουν μόνο δυσκολίες που μπορούμε όμως όλοι μαζί να ξεπεράσουμε, αρκεί να είμαστε αληθινοί σύμμαχοι μιας κοινής προσπάθειας».

Απόσπασμα από τη φιλοσοφία της Συμμαχίας του υποψηφίου δημάρχου Σπύρου Λιβαθινού, που διέπει κάθε συνοδοιπόρο του συνδυασμού μας στην προσπάθεια αναγέννησης ενός Δήμου που παραμένει εδώ και χρόνια εγκλωβισμένος σε μικροπολιτικές του παρελθόντος.

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει στη ζωή τους να κοιτάνε μπροστά και ταυτίστηκαν από την πρώτη στιγμή με το όραμα της Συμμαχίας, είναι ο Νικόλας Αχείμαστος.

Με σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο (MBA ALBA, BSc Deree, the American College of Greece και Ινστιτούτο Εξαγωγικών σπουδών), πολυετή σταδιοδρομία σε πολυεθνικές εταιρίες σε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης, εντός και εκτός Ελλάδος, και μεγάλη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του εμπορικού marketing και της οργάνωσης και λειτουργίας (operations), ο Νικόλας αποτελεί ένα από τα πολύτιμα στελέχη της οργάνωσης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου διοίκησης του Δήμου μας.

Πατέρας τριών παιδιών, με ιδιαίτερη αγάπη για το Ζούμπερι (όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ως παραθεριστής και μένει μόνιμα την τελευταία δεκαετία), ο Νικόλας θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Συμμαχίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Συμπολίτες μου και φίλοι,

Ως μόνιμος κάτοικος στο δήμο μας βλέπω και ζω καθημερινά την υποβάθμιση των υποδομών και της ποιότητας προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του καθενός μας. Εγκατάλειψη ολόκληρων περιοχών στη τύχη τους και συνδημότες που περιμένουν τα πάντα στη πόρτα τους. «Ξέφυγαν» τα μεγάλα λόγια και όνειρα που μας «πρόσφεραν», κάηκαν και ξεχάστηκαν τα μικρά και καθημερινά.

Ανάμεσα μας πια κυριαρχεί η θλίψη, η άδικη θυσία, η οικονομική καταστροφή, οι υποδομές που υπολειτουργούν ή δε λειτουργούν καθόλου και το χειρότερο ακολουθεί. Οι περισσότεροι συνδημότες εγκατέλειψαν πια τη προσπάθεια και κοιτούν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Είναι κοινή διαπίστωση η τραγική κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος Μαραθώνα.

Μέχρι εδώ!

Η λύση βρίσκεται στον καθένα μας. Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά, άνωθεν παρεμβάσεις ή ότι άλλο θα έφερνε ως από μηχανής θεός τις λύσεις. Δουλειά, οργάνωση, συμμετοχή, ενεργοποίηση μας σαν συνδημότες ενός μεγάλου και με δώρα από τη φύση και την ιστορία δήμου. Όλοι μαζί Σύμμαχοι.

Με αυτά και άλλα στο μυαλό και την καρδιά αποφάσισα να δεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Λιβαθινού να συμμετέχω στην προσπάθεια της Συμμαχίας.

Φέρνω στη προσπάθεια αυτή τις οργανωτικές και εμπορικές εμπειρίες μου ως επαγγελματίας, την αγάπη και το ενδιαφέρον σαν κάτοικος και εθελοντής εστιάζοντας ιδιαίτερο βάρους στους ακόλουθους τομείς:

Στη βελτίωση των υποδομών λειτουργίας και δημιουργία ενός σύγχρονου μοντέλου αυτοδιοίκησης και λειτουργίας του δήμου Μαραθώνα με συμμετοχή του συμπολίτη στη καθημερινότητα.

Στην ενεργοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας στα κοινά.

Στη δημιουργία ευκαιριών και χώρων ανάπτυξης για την εμπορική και επαγγελματική ζωή.

Στην υποστήριξη της οικογενειακής ζωής με χώρους και εκδηλώσεις για μια ζωντανή ευρύτερη περιοχή.

Στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής μας ζωής

Στην ανάδειξη της περιοχής μας σε προορισμό για τουρισμό εσωτερικό και διεθνή και υποστήριξη με σύγχρονα εργαλεία.

Στη συνέχιση κάθε καλού έργου που έρχεται από το παρελθόν με σεβασμό στις συνθήκες και ανάγκες της εποχής.

Παραμένω ενάντιος και μακριά από μικροπολιτικές πρακτικές. Μόνη εναλλακτική είναι να κάνουμε δουλειά. Αυτό είναι και το κεντρικό μου κίνητρο. Να προχωρήσουμε μπροστά, ενωμένοι σε μια συμμαχία για τον τόπο μας. Να φτιάξουμε ένα διαφορετικό μέλλον από αυτό που βλέπουμε και βιώνουμε σήμερα.

Να βελτιώσουμε ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι σήμερα. Να αμυνθούμε στο πισωγύρισμα και τις πρακτικές που μας έφεραν εδώ. Να επιτεθούμε δυναμικά στα προβλήματά μας και να δώσουμε λύσεις μέσα από την ομάδα και τη συμμετοχή.

Συμμαχία με Δήμαρχο τον Σπύρο Λιβαθινό. Ενεργή συμμετοχή όλων για το αύριο που θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας. Σύμμαχοι όλοι για τον Μαραθώνα μας!