iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Μανώλης Γκινοσάτης
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Όταν καλείσαι – λόγω του λειτουργήματος που επιτελείς – να διαχειρίζεσαι καθημερινά τον ανθρώπινο πόνο και την οδύνη που προκαλεί η απώλεια μιας ζωής, μαθαίνεις πάνω απ’ όλα τι θα πει σεβασμός σε κάθε σου συνάνθρωπο, σεβασμός σε κάθε του συναίσθημα, σεβασμός σε κάθε του ανάγκη, τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Γέννημα-θρέμμα παιδί του Μαραθώνα ο Μανώλης Γκινοσάτης διατηρεί τα τελευταία 15 χρόνια οίκο τελετών στην Ανατολική Αττική και ως ενεργός πολίτης επιλέγει για πρώτη φορά να είναι υποψήφιος με κάποιον συνδυασμό σε δημοτικές εκλογές.

Βιώνοντας καθημερινά τα συναισθήματα απογοήτευσης και αγανάκτησης των συντοπιτών του από την ελεύθερη πτώση που ακολουθεί ο Δήμος Μαραθώνος εδώ και πολλά χρόνια, ο Μανώλης Γκινοσάτης επιλέγει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης και της δημιουργίας, προκειμένου να σχεδιάσουμε μια πόλη αντάξια του ονόματος και των προσδοκιών των κατοίκων της και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ στις εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Όλες οι αναμνήσεις και σημαντικές στιγμές της ζωής μου είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με εικόνες, μυρωδιές και χρώματα αυτού του ευλογημένου τόπου που γεννήθηκα και μεγάλωσα: Του Μαραθώνα!

Έχοντας βρεθεί σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του Δήμου, τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια που διατηρώ τη δική μου επιχείρηση παρακολουθώ από κοντά τα δρώμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης λόγω της φύσης του επαγγέλματός μου και διαπιστώνω ότι ο τρόπος λειτουργίας της δημοτικής αρχής, αντί να διευκολύνει και να βελτιώνει τη ζωή των πολιτών, την καθιστά μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο δύσκολη.

Το λειτούργημα που ασκώ, η ιδιότητά μου ως πατέρας και τέλος η αγάπη μου για τη θάλασσα και το ψάρεμα, μου έδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τρεις από τους πλέον βασικούς άξονες που κινείται η ζωή ενός ανθρώπου: Τη δημιουργία οικογένειας, την ενασχόληση με ένα δημιουργικό χόμπι και το σημαντικότερο απ’ όλα, την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Η προσπάθεια δημιουργίας μιας οικογένειας σε μια κοινωνία που θα παρέχει σε κάθε παιδί τις υποδομές για να μεγαλώσει σωστά, η παροχή υπηρεσιών και δομών ψυχαγωγίας και δημιουργίας, ακόμη και το τελευταίο αντίο σε έναν συγγενή ή φίλο, δυστυχώς είναι όλες ανάγκες αφημένες στην τύχη τους και, ουσιαστικά, εναπόκεινται στην ιδιωτική πρωτοβουλία για να καλυφθούν (επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο, μέσω της επιστολής που διαβάζετε, να ευχαριστήσω δημόσια όλους εκείνους που δούλεψαν ως εργάτες κοιμητηρίων στο Δήμο Μαραθώνα την τελευταία πενταετία και με την αυταπάρνηση που επέδειξαν στάθηκαν κύριοι απέναντι στον πόνο των συνανθρώπων μας).

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, επιλέγω να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη σας μέσω μιας υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές, επενδύοντας τα όνειρα και τα διάθεσή μου για προσφορά στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον κύριο Λιβαθινό. Συνάντησα μια ομάδα ανθρώπων με την ίδια όρεξη για δουλειά και έναν άνθρωπο που μέσα από την ιδιότητά του ως αθλητής και προπονητής γνωρίζει ότι το εμείς ζυγίζει περισσότερο από το εγώ. Κι αυτό το «εμείς» το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ στον ταλαιπωρημένο Δήμο μας.