iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Ο Στέφανος Θεοδωρίδης
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Ένας καθηγητής φυσικής αγωγής που έχει γαλουχήσει έξι γενιές μαθητών στο Λύκειο της Νέας Μάκρης. Ένας άνθρωπος του αθλητισμού που έγραψε χρυσές σελίδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως μέλος της θρυλικής ομάδας της ΑΕΚ του Φάντροκ και του Μπάρλου που το 1977 έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Ένας εργάτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στα κοινά, έχοντας διατελέσει για εφτά χρόνια αντιδήμαρχος καθαριότητας και ύδρευσης, δώδεκα χρόνια πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά και δύο χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Μάκρης.

Το όνομα Στέφανος Θεοδωρίδης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Οικογενειάρχης, σύζυγος της Ζωής Καραγιάννη και πατέρας τεσσάρων παιδιών, εδώ και τρία χρόνια εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Μαραθώνα, φιλοδοξεί να προσφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες του προκειμένου η ΣΥΜΜΑΧΙΑ να οδηγήσει τον τόπο μας σε μια καλύτερη εποχή και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στα ψηφοδέλτια του Συνδυασμού μας στις εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Με σταματούν γνωστοί και φίλοι στο δρόμο και με ρωτούν «ρε Στέφανε δεν έχεις απογοητευτεί όλα αυτά τα χρόνια με όσα βλέπεις στον Δήμο;»…
Φυσικά και έχω απογοητευτεί! Όπως είχα, όμως, ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα με τα κοινά του τόπου μας, όσο έχω δυνάμεις θα παλεύω με όλο μου το είναι για να ζουν τα παιδιά μας σε μια πόλη που θα τα εμπνέει και δεν θα τα πληγώνει!
Ολόκληρη η ζωή μου είναι αφιερωμένη στα παιδιά! Τα τέσσερα παιδιά μου αποτελούν τη χαρά και το καμάρι της οικογένειάς μου, τα εκατοντάδες παιδιά που γνώρισα ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Λύκειο Νέας Μάκρης (πολλά εκ των οποίων είναι σήμερα υπέροχοι οικογενειάρχες και επαγγελματίες) αποτέλεσαν τη μεγαλύτερη ευθύνη μου, το μέλλον των παιδιών του Δήμου μας πρέπει να αποτελεί πρωταρχική μέριμνα όποιου ανθρώπου επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με τη διοίκησή του.

Με μοναδικό, λοιπόν, γνώμονα την επιλογή του ανθρώπου εκείνου που με την εμπειρία μου κρίνω ότι μπορεί να δημιουργήσει μια σύγχρονη πόλη ευκαιριών και ισονομίας, επέλεξα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να βρίσκομαι στο πλευρό του Σπύρου Λιβαθινού ως ενεργό μέλος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Σέβομαι όλους τους υποψηφίους Δημάρχους, με τους οποίους γνωρίζομαι χρόνια και όχι μόνο δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, αλλά την επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία όλων μας για το καλό του τόπου.

Σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν περιθώρια μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Είναι η στιγμή να πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Οι ανάγκες του Δήμου μας δεν χωρούν άλλα «εγώ», παρά μόνο «εμείς». Αυτά τα «εγώ» είναι που, δυστυχώς, κατέστρεψαν το Δήμο μας. Και με τον Λιβαθινό τα «εγώ» είναι κομμένα.

Με τον Σπύρο Λιβαθινό με συνέδεε ανέκαθεν μια σχέση αλληλοσεβασμού από τα χρόνια που υπήρξαμε είτε συμπαίκτες στα γήπεδα (υπό τη στέγη της εθνικής ομάδας) είτε αντίπαλοι φορώντας τις ιστορικές φανέλες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Πάντα ήταν ένας άνθρωπος που επένδυε στη δύναμη της ομάδας. Κι αυτό είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ στον δοκιμασμένο μας τόπο: Ομαδική προσπάθεια!

Ο Λιβαθινός είναι ένας άνθρωπος που δεν υψώνει αναχώματα, δεν κρεμάει ταμπέλες. Δεν αφορίζει, δεν υποτιμά, δεν θίγει. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η αποστολή του. Όποιος, λοιπόν, αισθάνεται ότι μπορεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καθαρού, σύγχρονου και φιλικού προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου, αποτελεί αυτόματα μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ μας. Ακόμη κι αν στις εκλογές επιλέξει να υποστηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο Δήμαρχο. Την επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι εξίσου πολύτιμος!

Πάντα θεωρούσα ότι η ανάπτυξη της πόλης μας περνά από το τρίπτυχο Αποχέτευση – Σχολεία – Αθλητισμός. Η αποχέτευση συμβολίζει την καθαρή πόλη, τα σχολεία αντανακλούν στο μέλλον των παιδιών μας, ενώ ο αθλητισμός αποτελεί την ίδια την ταυτότητά μας. Δίπλα σ’ αυτά τα τρία μεγάλα στοιχήματα, ήρθε μετά το καλοκαίρι να προστεθεί και η ανασυγκρότηση του Ματιού και του Νέου Βουτζά που αποτελεί μεγάλη μας υποχρέωση απέναντι στους κατοίκους των πληγέντων περιοχών.

Δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια. Τα παιδιά μας έχουν βαρεθεί να ακούνε μεγάλα λόγια. Έχουν πληγωθεί από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Τα παιδιά μας έχουν την ανάγκη να πιστέψουν σε ένα καλύτερο αύριο. Κι αν το πιστέψουν, να είστε σίγουροι ότι θα το διεκδικήσουν και εν τέλει θα το κατακτήσουν!