iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Ο Σταμάτης Σιδέρης
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Άνθρωποι που βιώνουν καθημερινά τα προβλήματα του τόπου ως διακεκριμένοι επαγγελματίες. Κάτοικοι του Γραμματικού που βλέποντας την Κοινότητά τους να μαραζώνει, αποφασίζουν να ενισχύσουν για πρώτη φορά με τις ιδέες και την προσπάθειά τους ένα συνδυασμό που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών σε δημοτικές εκλογές, σημειώνει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Κάθε μέρα που περνά, ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι του Δήμου Μαραθώνα ενισχύουν όλα τα ψηφοδέλτια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ δίνοντας το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην επόμενη μέρα που ξημερώνει για τον Δήμο μας.

Ο Σταμάτης Σιδέρης διαθέτει μακρά επαγγελματική δραστηριότητα που ξεκινά από το 1995 – με τα καθήκοντα του οδηγού βαρέων οχημάτων να αποτελούν τον πρώτο σταθμό της πορείας του – ενώ για 18 χρόνια διετέλεσε Project Supervisor του Ομίλου Interphoton, συμμετέχοντας ενεργά στην έρευνα, μελέτη και αδειοδότηση έργων Α.Π.Ε. τεχνολογίας φωτοβολταϊκών.

Κάτοχος πτυχίου ειδικού εφαρμογών πολυμέσων, διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην αξιοποίηση της τεχνολογίας φωτοβολταϊκών (από το 2012 εκτέλεσε εργολαβίες κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύρως 12,5 MW για τον όμιλο ΑΚΤΩΡ ΑΕ, συμμετείχε ενεργά στην έρευνα, μελέτη και αδειοδότηση Αιολικών Πάρκων κ.α.) ενώ πλέον συνεργάζεται με τον μηχανικό μηχανολόγο Γέωργιο Χρυσίνα στις εκτελέσεις εργασιών συντήρησης – κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και σε ανακαινίσεις κτιρίων.

Ο Σταμάτης Σιδέρης (ο οποίος παράλληλα με την κύρια επαγγελματική του δραστηριότητα είχε διατελέσει στο παρελθόν και υπεύθυνος του εστιατορίου Argentina) αποτελεί μέλος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΙΔΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Σε κάθε τόπο δημιουργίας είναι οι άνθρωποι, κυρίως όμως η ικανότητα τους να συμφωνούν μεταξύ τους μεθοδικά και συλλογικά. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί χώρο προνομιακό για την εκδήλωση της ευαισθησίας και φροντίδας όλων.
Πιστεύω στους στόχους που έχουν θέσει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ και ο Σπύρος Λιβαθινός για μια ελεύθερη από δεσμεύσεις αυτοδιοίκηση, που θα είναι σε θέση να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα για τους πολίτες. Αγωνίζομαι ελεύθερος από προκαταλήψεις και γεμάτος εμπειρίες, γνώσεις και προπάντων με θέληση προσφοράς.

Συμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο ως δημοτικός σύμβουλος θέτοντας στη διάθεση του συνδυασμού μας και στους φίλους μου δημότες τη θέληση για προσφορά μου στα κοινά.

Δεν ανήκω στους ανθρώπους που πορεύονται με υποσχέσεις, ανήκω σε αυτούς που διαρκώς μάχονται και προσπαθούν. Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε ένα μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένειά μας.
Οι συντοπίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα. Θα ήθελα να ευαισθητοποιήσω όλους τους κατοίκους μας ώστε να προσφέρουν εθελοντική κοινωνική προσφορά. Μέσα από τον εθελοντισμό μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα πράγματα και να κάνουμε την πόλη μας ακόμα πιο όμορφη.