iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Η Μ. Ταβιανάτου
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Το όραμα και το σχέδιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για έναν Βαρνάβα σύγχρονο, αναπτυσσόμενο που θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου Μαραθώνα, ενώνει ολοένα περισσότερους κατοίκους της Κοινότητας.

Η Μαριγίτσα Ταβιανάτου ζει μόνιμα στον Βαρνάβα από το 1989, όταν οι γονείς της επέλεξαν να μετακομίσουν σ’ αυτόν τον επίγειο παράδεισο για να αναζητήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την οικογένειά τους. Απόφοιτος επαγγελματικού Λυκείου με ειδικότητα βοηθού μικροβιολόγου και σπουδές στον τομέα της αισθητικής, απέκτησε εξειδίκευση στην αρωματοθεραπεία και τη ρεφλεξολογία, παρακολουθώντας παράλληλα μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας.

Με επιπλέον σπουδές στην ιαπωνική μέθοδο μασάζ Σιάτσου που ενισχύει την ευεξία και στην κινεζική ιατρική, Διατηρεί προσωπική επιχείρηση στον τομέα που ειδικεύτηκε, ενώ είναι παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών.

Η Μαριγίτσα Ταβιανάτου αποτελεί μέλος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για τον Βαρνάβα και θα είναι υποψήφια του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΓΙΤΣΑΣ ΤΑΒΙΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Ζω στο Βαρνάβα από το 1989 μαζί με τον σύζυγο και τα δύο μου παιδιά Για μένα ο Βαρνάβας είναι οι Άλπεις της Αττικής. Μπορείς να νιώσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Η κάθε μια έχει τα δικά της χρώματα και τις δικές της μυρωδιές.
Τον πρώτο καιρό που εγκατασταθήκαμε δεν υπήρχε ούτε ρεύμα ούτε δρόμος στην γειτονιά μου. Δυσκολευτήκαμε, αλλά τα καταφέραμε, γιατί η αγάπη μας για τον τόπο ήταν μεγάλη και τον τόπο αυτό δεν τον αλλάζουμε!
Ο Βαρνάβας αν και βρίσκεται τριάντα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αττικής έχει πολύ αργή ανάπτυξη. Όλοι μας το βιώνουμε καθημερινά.
Έχοντας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα κυρίως σε ορεινές περιοχές, σε χωριά πολύ μακριά από αστικά κέντρα αλλά γεμάτα ζωή, αποφάσισα να ασχοληθώ με τον τόπο που αγαπώ προκειμένου να συμβάλλω όπως μπορώ στην ανάπτυξη του τόπου μου.
Γνωρίζοντας τον Σπύρο Λιβαθινό εκτίμησα την προσπάθεια που κάνει για την πρόοδο και την ανάπτυξη όλου του Δήμου και για τον Βαρνάβα ιδιαίτερα. Το πρόγραμμα και ο προοδευτικός αλλά και ρεαλιστικός τρόπος σκέψης του, με έκαναν να θέλω να είμαι μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του.
Θα προσπαθήσω λοιπόν κι εγώ από το δικό μου πόστο, όποιο κι αν είναι αυτό, να πάω τον τόπο που αγαπώ, ένα βήμα πιο μπροστά. Το οφείλω στον τόπο μου αλλά και στα παιδιά μου που θα συνεχίσουν να ζουν εδώ.