iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Τρίτη - 23 Απριλίου 2024

Η Βασιλική Δεσίπρη
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Μια γυναίκα μεγαλωμένη με τις αξίες του εθελοντισμού και παθιασμένη με τον κόσμο της τέχνης. Μια γυναίκα που βίωσε τις τεράστιες ανάγκες του Δήμου μας και που επιθυμεί να αξιοποιήσει τις εμπειρίες της προς όφελος του τόπου που επέλεξε να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Η Βασιλική Ζουρούδη Δεσίπρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά από το 2006 ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στον Μαραθώνα, με φυσικό επακόλουθο να έχει αγαπήσει τον τόπο και να ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων του, τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Παντρεμένη, μητέρα ενός εφτάχρονου παιδιού, έχει σπουδάσει λογιστική, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια στιχουργικής και εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Με προϋπηρεσία στην Τοπική Κοινότητα Μαραθώνα, ως στέλεχος στους τομείς εθελοντισμού και παιδείας, συμμετείχε μέσω της προσφοράς της στα κοινά σε έναν κοινό αγώνα για νέες προοπτικές και ουσιαστικές αλλαγές που θα είναι σε θέση να διαμορφώσουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής για όλους τους κατοίκους του Δήμου μας.

Αυτός είναι και ο μοναδικός της στόχος στη νέα προσπάθεια που ξεκινά ως μέλος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ: Η εποικοδομητική συμβολή στα κοινά, με καθαρή ανιδιοτέλεια.  Η Βίκυ Ζουρούδη θα είναι υποψήφια του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΖΟΥΡΟΥΔΗ  ΔΕΣΙΠΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Πιστεύω πως η δημιουργία εξαρτάται από τον άνθρωπο και τη δυναμική του.
Πιστεύω πως ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί συλλογικά μπορούμε να συνυπάρξουμε ΣΥΜΜΑΧΟΙ σ’ έναν αγώνα για μια καλύτερη ζωή και περισσότερες προοπτικές για το μέλλον μας.
Πιστεύω στο πρόγραμμα της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του Σπύρου Λιβαθινού και στον ίδιο αυτό άνθρωπο ως προσωπικότητα.
Επενδύω, λοιπόν, στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ αυτή και στο στόχο της.
Προσωπικά με νέα διάθεση για προσφορά, συμβάλλοντας με τη δική μου κοινωνική συνείδηση.
ΣΥΜΜΑΧΟΙ στο ίδιο όραμα.