iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Ηλίας Γρίλλιας
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή τους στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία. Άνθρωποι που έχουν μάθει από μικροί την αξία της πειθαρχίας, του σεβασμού, της αλληλοϋποστήριξης, της ομαδικότητας.

Το βιογραφικό του Ηλία Γρύλλια καταγράφει την πορεία ενός εν Αποστρατεία Αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας που έμαθε να υπηρετεί και να τιμά τις παραπάνω αξίες τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού. Έχοντας περάσει από τα κορυφαία εκπαιδευτικά σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων (Υποβρυχίων Επιχειρησιακών Αποστολών, Εκπαιδευτών – Σχολή Πολέμου της Π.Α., Επιτελών Εκπαίδευσης – Σχολή Πολέμου της Π.Α., Αξιωματικών Ασφάλειας Πτήσεων – Σχολή Πολέμου της Π.Α., ΚΕΠΑΚ –  Συντήρηση Αγωγών και καυσίμων), υπηρέτησε θέσεις ευθύνης και απέκτησε πλούσιες περγαμηνές που συνοδεύουν την εμπειρία του.

Διαπιστευμένος  χειριστής R.O.V από την DEEP OCEAN Engineering I.N.C., εκπαιδευτής Αυτοδυτών, Δυτών επιχειρησιακών αποστολών, διασωστών ελικοπτέρων, ναυαγοσωστών, εκπονητής διδακτικών συστημάτων εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, απασχολήθηκε επιχειρησιακά για 17 χρόνια στη συντήρηση υποθαλάσσιων αγωγών καυσίμου και  υποθαλάσσιων εγκαταστάσεων, διετέλεσε προϊστάμενος γραφείου εκπαίδευσης και ασφάλειας προσωπικού κινητών ομάδων της Μ.Α.Κ. για δυο έτη, ενώ συμμετείχε σε όλα τις επιχειρήσεις θαλασσίων ατυχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και σε ατυχήματα όπου ζητήθηκε η συνδρομή από την Πολιτεία. Το 1996, μάλιστα έλαβε εύφημο μνεία για διάσωση λουόμενης στη θαλάσσια περιοχή του Ζούμπερι, ενώ αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις έχει λάβει για τη συμμετοχή του σε υποβρύχιες έρευνες και ανελκύσεις αεροσκαφών και ελικοπτέρων.

Ο Ηλίας Γρύλλιας αποτελεί σημαντικό στέλεχος της ομάδας αναπτυξιακού σχεδιασμού της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και θα είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΓΡΥΛΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Μην περιμένετε από μένα πολλά λόγια. Ανέκαθεν πίστευα στις αξίες του εθελοντισμού και της προσφοράς. Ανέκαθεν πίστευα ότι η δύναμη κάθε ενεργού πολίτη βρίσκεται στις πράξεις και την ενεργή συμμετοχή και όχι στις κουβέντες του.

Θα γράψω μόνο αυτό: «Ζω σε μια περιοχή που η φύση θυμίζει παράδεισο. Ας φροντίσουμε απλά να βοηθήσουμε όπου μας ζητηθεί για να την έχουν ίδια και καλύτερη τα παιδιά μας»…