iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Σάββατο - 20 Απριλίου 2024

Η Ντέμη Καστρινάκη
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Μια δημοσιογράφος με μακρά διαδρομή στο χώρο των media. Μια μητέρα, ενεργό μέλος του γονεϊκού κινήματος με παρουσία στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τύμβου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης, η Ντέμη Καστρινάκη επιλέγει για πρώτη φορά να ενεργοποιηθεί ως υποψήφια συνδυασμού σε εκλογική αναμέτρηση τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Γεννημένη στα Χανιά, ζει μόνιμα στον Μαραθώνα εδώ και 18 χρόνια και διαθέτει πολυετή εμπειρία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπου υπηρέτησε σε αρχισυντακτικές θέσεις (περιοδικό ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,  περιοδικό W-Your Wedding κ.α.), έχει ασχοληθεί με εξειδικευμένες εκδόσεις σχετικά με την αρχιτεκτονική κατοικιών, ενώ διαθέτει τετραετή  εμπειρία σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Ντέμη Καστρινάκη αποτελεί στέλεχος του αναπτυξιακού προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και θα είναι υποψήφια του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Αν και γεννήθηκα στα Χανιά της Κρήτης, ο Μαραθώνας αποτελεί πυρήνα των παιδικών μου αναμνήσεων. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος για τον οποίο πριν από 18 χρόνια επέλεξα να γίνει ο τόπος που θέλω να ζήσω και να μεγαλώσω το παιδί μου.

Αν και η ενεργή συμμετοχή στα κοινά αποτελεί κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς μου εδώ και πολλά χρόνια, είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να θέσω υποψηφιότητα σε εκλογές στο πλευρό ενός Δημάρχου, ως μέλος ενός συνδυασμού. Η εξήγηση είναι απλή: Νιώθω πως είναι μια κρίσιμη στιγμή για τον τόπο που ζούμε κι αγαπάμε.

Από τη μία η φονική πυρκαγιά του περασμένου καλοκαιριού που στέρησε τη ζωή σε 101 φίλους και συμπολίτες μας και ξεσπίτωσε εκατοντάδες άλλους. Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που φωλιάζει πλέον μέσα σε κάθε κάτοικο των δικών μας περιοχών ότι δεν υπάρχουν ούτε οι υποδομές, ούτε ένα οργανωμένο σχέδιο και μια σωστή αντιμετώπιση κρίσης στην όποια μπορεί να βασιστεί  όταν το χρειαστεί.

Η ωρολογιακή βόμβα του ΧΥΤΑ που ολοένα και πλησιάζει. Καμιά ουσιαστική παρέμβαση μέχρι τώρα δεν έχει απομακρύνει τον κίνδυνο ή τουλάχιστον δεν έχει διασφαλίσει  την σωστή λειτουργία του προκειμένου να προστατευτεί το περιβάλλον που ζούμε και αναπνέουμε.

Τα σχολεία που λειτουργούν στην τύχη,  με υπεράριθμες  τάξεις, με εκπαιδευτικές  ελλείψεις, κτιριακές  κακοτεχνίες , παντελή απουσία οποιασδήποτε  συντήρησης, χωρίς πυρασφάλεια και άλλες βασικές  υποδομές απαραίτητες για τη λειτουργία τους.

Αμέτρητα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε καθημερινά, σε μια περιοχή που βρίσκεται μόνο τριάντα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα.

Ο  τόπος μας καταρρέει. Νοιώθω πως δεν υπάρχει άλλη παράταση χρόνου για το Δήμο μας. Χρειάζεται οργανωμένο σχέδιο, τεχνογνωσία, εξειδίκευση και το βασικότερο όρεξη για δουλειά.  Αυτός είναι ο λόγος που επέλεξα να συμμετάσχω στη Συμμαχία του Σπύρου Λιβαθινού. Γιατί είδα το οργανωμένο σχέδιο που λείπει όλα αυτά τα χρόνια από το Δήμο μας. Γιατί ήθελα κι εγώ να προσθέσω το προσωπικό μου λιθαράκι για να συμβάλλω στην υλοποίησή του.

Σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και τον τόπο μας.