iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 28 Μαρτίου 2024

Ο Παν. Γκιάλπης
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Ένας άνθρωπος που όχι μόνο είναι γέννημα θρέμμα Μαραθωνίτης, αλλά που έχει μάθει από μικρό παιδί να αγωνίζεται και να ματώνει για τη φανέλα του Μαραθώνα, μεταφορικά και κυριολεκτικά!

Ο Παναγιώτης Γκιάλπης γεννήθηκε το 1966 στον Μαραθώνα, ανδρώθηκε ως μαθητής στη σχολική κοινότητα του Μαραθώνα και επί σειρά ετών υπήρξε ένας από τους ποδοσφαιρικούς ήρωες της τοπικής Μάχης Μαραθώνα, γράφοντας σελίδες δόξας στη βίβλο του συλλόγου, με κορυφαία τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΑ το 1991 (με αντίπαλο τον Χολαργό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας).

Ως αμυντικός μέσος, ο Παναγιώτης Γκιάλπης γνώριζε όσο λίγοι τι θα πει «αγωνίζομαι για την ομάδα». Το ίδιο πράττει εδώ και πολλά χρόνια, τόσο ως επαγγελματίας, όσο και ως μέλος της τοπικής κοινωνίας. Τελειόφοιτος ΣΕΛΕΤΕ Αμαρουσίου, διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, καθώς υπήρξε για 17 χρόνια συνεργάτης της Unilever στο τμήμα πωλήσεων, ενώ την τελευταία οκταετία υπηρετεί αντίστοιχο πόστο στη Nestle.

Υπήρξε μέλος της διοίκησης και γενικός αρχηγός της Μάχης Μαραθώνα, είναι παντρεμένος με τη Σοφία Παππά και πατέρας τριών παιδιών (της Κυριακής, της Αγγελικής και του Ευάγγελου).

Ο Παναγιώτης Γκιάλπης θα είναι υποψήφιος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΙΑΛΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι άνθρωπος που αρέσκεται σε πολλές κουβέντες. Ένα πράγμα ζητάω πάντα στη ζωή μου από τον συνομιλητή που έχω απέναντι μου: Να με κοιτάει με καθαρά μάτια! Να τον βλέπω και να ξέρω ότι τα λόγια του είναι ειλικρινή και δεν κρύβουν πίσω τους… κρυφά συμφέροντα.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα ΣΥΜΜΑΧΟΣ της προσπάθειας του Σπύρου Λιβαθινού που θα οδηγήσει τον Μαραθώνα μας στην αναγέννηση του. Από την πρώτη στιγμή ο Λιβαθινός με κοίταξε με ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ. Και τα ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ είναι αυτά που χρειαζόμαστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σ’ αυτόν τον τόπο. Χρειαζόμαστε πολιτικούς που θα χρησιμοποιούν ως όπλο τους την ειλικρίνεια και όχι πολιτικάντηδες που θα καταφεύγουν στην παραπλάνηση για να ικανοποιήσουν προσωπικά οφέλη. Φτάνουν πια οι προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν τις αντέχει άλλο ο Μαραθώνας μας.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που με κέρδισε στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ, αυτός είναι ο σεβασμός που επιδεικνύει σε κάθε υποψήφιό της. Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ  με την οποία αντιμετωπίζει κάθε του συνεργάτη ο Λιβαθινός και η προσπάθειά του να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα ουσιαστικό πλάνο ανάπτυξης για τον τόπο μας και όχι η χρησιμοποίηση ξεπερασμένων πολιτικών μεθόδων με μοναδικό στόχο την υφαρπαγή της καρέκλας του Δημάρχου.

Ως ποδοσφαιριστής  έμαθα να τιμάω τη φανέλα της ιστορικής Μάχης και να δίνω στο γήπεδο κάθε Κυριακή τον καλύτερο εαυτό μου για τον Μαραθώνα μας. Το ίδιο ευελπιστώ να πράξω και στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε όλοι μαζί στο πλευρό του Σπύρου Λιβαθινού.

Να κάνουμε ξανά τον Μαραθώνα δυνατό.