iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Ο Ανδρέας Σαρρής
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Οι νέοι του Βαρνάβα στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια Κοινότητα σύγχρονη, δημιουργική, ανθρώπινη, που θα βγει από την απομόνωση και θα μετατραπεί σε κομβικό γρανάζι της αναγέννησης και του εκσυγχρονισμού του Δήμου Μαραθώνα τονίζει η Συμμαχία του υποψηφίου δημάρχου Μαραθώνα Σπύρου Λιβαθινού.

Ο Ανδρέας Σαρρής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βαρνάβα. Το 2008 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καπανδριτίου και αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών,  ακολούθησε την πορεία του Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων στο ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Αγίων Αναργύρων.

Κατά την διάρκεια των σπουδών και της πρακτικής άσκησης στην Ε.Ρ.Τ συνειδητοποίησε πως η ανάγκη έκφρασης και η επαφή με την κοινωνία είναι αυτό που τον γοήτευε και πραγματικά ήθελε να ασχοληθεί και έτσι πήρε την απόφαση να σπουδάσει δημοσιογραφία στο ANT1 Media Lab από όπου και αποφοίτησε το 2016.

Επιλέγει για πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά του τόπου και να συμμετάσχει στην υλοποίηση του αναπτυξιακού προγράμματος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για το σύνολο του Δήμου, αλλά και πιο εξειδικευμένα για τη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα και θα είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και Φίλοι δημότες,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να δραστηριοποιηθώ, συμμετέχοντας στην υλοποίηση ενός οργανωμένου και συγκροτημένου σχεδίου διοίκησης του Δήμου μας, καθώς ζούμε σε μια εποχή που η νεολαία απέχει από τα κοινά σε πολύ μεγάλο βαθμό απογοητευμένη από λάθη του παρελθόντος.
Η δύναμή της όμως είναι τεράστια σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο και ενωμένοι όλοι μπορούμε να αλλάξουμε την ροή της ιστορίας προς το κοινό καλό, γυρνώντας σελίδα και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο το οποίο θα γράψουμε εμείς παίρνοντας την πένα στα χέρια μας.

Γιατί είτε θέλουμε να το αντιληφθούμε είτε όχι, τώρα είναι η σειρά μας και είναι καθήκον μας να χτίσουμε το μέλλον μας αλλά και ένα αξιοπρεπές παρόν για όσους έχουν παλέψει στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.
Μεγαλώνοντας στον Βαρνάβα, γνωρίζοντας πολύ καλά αυτόν τον τόπο από την παιδική μου ηλικία, έχω τρέξει σε κάθε δρόμο, έχω παίξει σε κάθε δρόμο , έχω πέσει, έχω πονέσει, έχω ματώσει και αυτές οι στιγμές είναι που με συνδέουν συναισθηματικά μαζί του.
Με πληγώνει να βλέπω ρημαγμένους χώρους και συντρίμμια εκεί που κάποτε συναντούσα φωνές και ζωντάνια.
Η προσπάθεια μου αυτή λοιπόν, δεν έχει κανένα προσωπικό όφελος, αισθάνομαι πως το χρωστάω στον τόπο μου. Πως είναι μια υποχρέωση που πρέπει να φέρω εις πέρας κάθε μέρα που ξημερώνει, να δω αυτή την περιοχή στο επίπεδο που της αξίζει, αλλά και να μεταδώσω την ομορφιά της και τα συναισθήματα μου σε κάποιον που την γνωρίζει για πρώτη φορά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Σπύρο Λιβαθινό που με το Όραμα του και τις τεκμηριωμένες απόψεις του εμπνέει όλους εμάς να πάρουμε το μέλλον του τόπου στα χέρια μας και να τον αναδείξουμε σε μεγαλύτερη κλίμακα, εκεί που του αξίζει να βρίσκεται!