iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Γιώργος Μωραίτης
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Το ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα, ενισχύεται καθημερινά με κατοίκους της που αποφασίζουν να θέσουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα σε δημοτικές εκλογές, αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε ως κοινωνία απέναντι στις οικογένειες και τα παιδιά μας τονίζεται σε Δελτίο Τύπου.

Ο Γιώργος Μωραΐτης είναι πατέρας δύο παιδιών, παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μαργαρίτη, και από το 1999 μένει μόνιμα στον Βαρνάβα. Απόφοιτος ΤΕΕ στον τομέα ηλεκτρολογίας – μηχανολογίας, δραστηριοποιείται στις κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών έργων και εμφανίζει μια πολυετή διαδρομή ως στέλεχος μεγάλων εταιριών.

Ο Γιώργος Μωραΐτης θα είναι υποψήφιος της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας στη Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Ο Βαρνάβας ως τόπος μόνιμης κατοικίας προέκυψε από επιλογή, όταν αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να εγκαταλείψουμε το αστικό κέντρο και να δημιουργήσουμε την οικογένειά μας στην εξοχή. Ο Βαρνάβας ήταν για εμάς ένας τόπος πανέμορφος, μέσα στο πράσινο αλλά και κοντά στην θάλασσα. Η επιλογή να εγκατασταθούμε εδώ φάνταζε ειδυλλιακή και σίγουρα προμήνυε μια καλύτερη ζωή για εμάς και τα παιδιά μας.

Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε και εξαιρετικά δύσκολη. Τα τελευταία 20 χρόνια που μένουμε στον Βαρνάβα δεν έχουν αλλάξει παρά ελάχιστα πράγματα. Οι υποδομές ήταν και είναι σχεδόν ανύπαρκτες, η συγκοινωνία ανεπαρκής και οι επιλογές για την μόρφωση ή την ψυχαγωγία και διασκέδαση μικρών και μεγάλων ελάχιστες.

Πολύ κρίμα πραγματικά! Ένας τόπος απίστευτου φυσικού κάλλους, σε εκπληκτική τοποθεσία και μόλις 30 χιλιόμετρα από την Αθήνα που όμως δείχνει να μην αναπτύσσεται καθόλου στο πέρασμα του χρόνου. Το χειρότερο απ’ όλα όμως είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κεντρικός σχεδιασμός για την επίλυση των προβλημάτων και την σταδιακή ένταξη της Δημοτικής μας Κοινότητας σε τροχιά ανάπτυξης.

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια, μπαίνει με την ενδεχόμενη λειτουργία του ΧΥΤΑ Γραμματικού η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως καταστροφικό για το περιβάλλον του τόπου μας και για το επίπεδο διαβίωσης των κατοίκων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, και μετά το κάλεσμα του Σπύρου Λιβαθινού, θέτω υποψηφιότητα για πρώτη φορά, θέλοντας να βοηθήσω όπως μπορώ και με όση δύναμη έχω, για να πετύχουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας.