iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 19 Απριλίου 2024

Η Μαρία Δήμα
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Το σχέδιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, βρίσκει καθημερινά ολοένα και περισσότερους ένθερμους υποστηρικτές, με εκλεκτά μέλη της τοπικής κοινωνίας να στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας για τις εκλογές του Μαΐου τονίζετασι στην επίσημη ιστοσελίδα της.  

Η Μαρία Δήμα, κατάγεται από το Βαρνάβα και είναι μόνιμη κάτοικος από το 2006, όταν και αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Κοινότητα με το σύζυγό της Σπύρο Νταβαναγγέλη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά.

Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε ως καθηγήτρια της Αγγλικής γλώσσας στον ιδιωτικό τομέα.

Η Μαρία Δήμα θα είναι υποψήφια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Ο Βαρνάβας είναι ένας τόπος με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πλούσια παράδοση κι ευγενικούς, ευαισθητοποιημένους ανθρώπους. Γεωγραφικά βρίσκεται σε προνομιακή θέση, όντας στην ύπαιθρο κι ωστόσο τόσο κοντά στην πρωτεύουσα μας, στοιχείο που προσφέρει τεράστια περιθώρια προόδου.

Παρ’ όλα αυτά, τα παραπάνω δεδομένα φαίνεται ότι δεν επαρκούν για την ανάπτυξη της περιοχής η οποία δείχνει παραμελημένη και ξεχασμένη από τους υπεύθυνους  φορείς που δεν στηρίζουν ουσιαστικά την τοπική κοινότητα.

Τασσόμενη λοιπόν στο πλευρό ικανών και αξιόπιστων προσώπων, με αποδεδειγμένη έως τώρα δράση στα κοινά, σκοπεύω να συμβάλλω στην βελτίωση του χωριού μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του, έτσι ώστε να γίνει ο Βαρνάβας ένα καλύτερο μέρος να ζούμε κι αντάξιο μέλος του ιστορικού Δήμου Μαραθώνα.