iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Ο Σταύρος Κεφάλας
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Κάθε γειτονιά του Δήμου Μαραθώνος και μια κραυγή αγωνίας των κατοίκων για τη στασιμότητά της τονίζει η Συμμαχία! Ο Σταύρος Κεφάλας – γιος του Σπυρίδωνα και της Μαρίας – γεννήθηκε το 1984 στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα και κατοικεί στην περιοχή μέχρι και σήμερα.

Πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Μεσολογγίου, του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στην Διοίκηση και την Οικονομία (ΕΠΔΟ), εργάζεται στην εταιρία ΠΕΝΤΕ ΑΕ, στο τμήμα αποθήκης του υποκαταστήματός της στον Μαραθώνα, το Super Market Γαλαξίας.

Εν ενεργεία γραμματέας του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Σουλίου «Μιλτιάδης», ιδρυτικό μέλος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Αναγέννησης Γραμματικού (στην οποία διετέλεσε παίκτης και αρχηγός), ο Σταύρος Κεφάλας αποτελεί ενεργό πολίτη με πλούσια δραστηριότητα στην κοινωνία και θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στη Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Κατοικώ στο Κάτω Σούλι, ίσως την πιο παραμελημένη περιοχή του ενιαίου Δήμου Μαραθώνα. Χρόνια τώρα, περιμένοντας κάτι να αλλάξει, μια ελπίδα να γεννηθεί, κάτι καλό γι’ αυτόν τον τόπο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα, βλέπω τα χρόνια να περνάνε και τίποτα να μην αλλάζει προς το καλύτερο. Κάθε φορά που πλησίαζαν οι εκλογές λόγια, υποσχέσεις, όμως όταν περνούσε η τετραετία έβλεπα ότι η κατάσταση παρέμενε η ίδια.

Ο τόπος μας έχει όλες τις προοπτικές για να αναπτυχθεί (καθώς παραμένει ένας αναξιοποίητος παράδεισος) τις οποίες πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να τις οργανώσει, να θέσει προτεραιότητες, να δουλέψει συλλογικά για την βελτίωση της καθημερινότητας των μόνιμων κατοίκων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που κατακλύζουν το καλοκαίρι το Δήμο μας, να αφουγκράζεται τα προβλήματα των δημοτών, το Δημαρχείο να είναι ανοιχτό για όλους κι όχι για τους λίγους.

Στο πρόσωπο του Σπύρου Λιβαθινού και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ είδα την όρεξη για δουλειά ώστε να αλλάξουμε την καταστροφική πορεία που οδηγείται ο Δήμος μας. Έτσι αποφάσισα να συνταχτώ μαζί τους και να είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Μαραθώνα.

ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!