iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Πέμπτη - 25 Απριλίου 2024

Η Ελισσάβετ Μαυρεπή
μαζί με τον
Σπύρο Λιβαθινό


Η φυσική ομορφιά του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για χιλιάδες κατοίκους του λεκανοπεδίου που αναζήτησαν από τα τέλη του 20ού αιώνα μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε κάποιο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Μαραθώνα.

Πλέον, η πλειοψηφία όλων αυτών των ανθρώπων που μετοίκησαν στην περιοχή, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό τη σκέπη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ προκειμένου η διοίκηση του τόπου που επέλεξαν να ζήσουν μόνιμα να αποδειχθεί εφάμιλλη της ομορφιάς του, τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η Ελισσάβετ Μαυρεπή είναι Πτυχιούχος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, συνταξιούχος πλέον τραπεζικός υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας με τριάντα και πλέον χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό κλάδο ως στέλεχος στον τομέα χρηματοδότησης μεγάλων επιχειρήσεων, κατόπιν ανάλυσης των οικονομικών στοιχείων τους.

Λάτρης του αθλητισμού και της φύσης, χειμερινή κολυμβήτρια, το 2010 απέκτησε εξοχική κατοικία στην Παραλία του Σχινιά και από το 2016 είναι μόνιμη κάτοικος της περιοχής.

Η Ελισσάβετ Μαυρεπή θα είναι υποψήφια της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΥΡΕΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Φίλες και φίλοι,

Ως χειμερινή κολυμβήτρια, έχω μετατρέψει τα τελευταία χρόνια την παραλία του Σχινιά σε δεύτερη κατοικία μου. Έχοντας ταξιδέψει στο εξωτερικό, έχοντας γνωρίσει προορισμούς που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να αποκαλούμε «επίγειους παραδείσους», νιώθω ευλογημένη που ο δικός μου αληθινός παράδεισος βρίσκεται πλέον λίγα μέτρα από την πόρτα του σπιτιού μου.

Είναι, όμως, ένας παράδεισος παραμελημένος. Ένας παράδεισος που όλοι μας – κάτοικοι και αρμόδιοι φορείς – οφείλαμε να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού και δεν το πράττουμε.

Μια παραλία – κόσμημα για τον τόπο, έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι. Αντί να συναντάς περίπτερα εξυπηρέτησης των επισκεπτών, αντικρίζεις μόνο αδέσποτα που πολλές φορές καθιστούν επικίνδυνη ακόμη και την επίσκεψη στην παραλία. Αντί να έχουν κατασκευαστεί ποδηλατόδρομοι και υποδομές που θα εντάσσονται αρμονικά στο σπάνιο φυσικό κάλλος του πευκοδάσους, αντικρίζεις ερημιά και φόβο. Γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε επίσκεψη στην παραλία – ιδιαίτερα στους χειμερινούς μήνες – συνοδεύεται και από συναισθήματα φόβου.

Νιώθω ότι ήρθε πλέον η ώρα όλων των κατοίκων να υποστηρίξουμε ένα οργανωμένο σχέδιο αναδόμησης του Δήμου. Να σταθούμε στο πλευρό ενός Δημάρχου που θα είναι απαλλαγμένος από εξαρτήσεις, από μικροσυμφέροντα και που θα διαθέτει την αποφασιστικότητα να εφαρμόσει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα τομών που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή όλων μας.

Θα ήμουν δεδομένα στο πλευρό του ως ψηφοφόρος. Με τις ιδέες και το πρόγραμμα που βλέπω, όμως, δεν θα μπορούσα παρά να υποστηρίξω και με την υποψηφιότητά μου το όραμά του για τον Δήμο Μαραθώνα.