iselida.gr - Ειδήσεις για την πρώτη σελίδα

Παρασκευή - 29 Μαρτίου 2024

Για το βιβλίο
ρεκόρ Γκίνες η
Κατερίνα Αδαμοπούλου!


Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb η Κατερίνα Αδαμοπούλου ευχαριστεί για την επανεκλογή της.

Σας ευχαριστώ ολόθερμα για την υπέροχη στήριξή σας και την επανεκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.
Πάντα μαζί!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το αυτοδιοικητικό ''βιογραφικό'' της κ. Αδαμοπούλου όπως το παραθέτει ο κ. Αντώνης Δαλακούρας.

Η κ. Αδαμοπούλου (θυμίζουμε είναι και διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ) πρωτοεκλέγεται το 1994 με τον αείμνηστο Θεόδωρο Κατριβάνο στις πρώτες θεσεις της πρωτοεμφανιζόμενης τότε αιρετής νομαρχίας Αθηνών Πειραιως.
Επανεκλέγεται στις πρώτες θέσεις διαδοχικά το 1998 πάλι με τον Κατριβάνο, το 2002 με τον Γιάννη Τζανετάκο και το 2006 με τον Αργύρη Ντινόπουλο , πάντα στις πρώτες θέσεις. Όλοι αυτοι οι συνδυασμοί είχαν την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. 
το 2010 με τον νόμο του Καλλικράτη γίνεται η αιρετή Περιφέρεια και εκλέγεται στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής με τον Άδωνη Γεωργιάδη, συνδυασμός που υποστηρίχθηκε από τον ΛΑΟΣ.
Το 2014 εκλέγεται πάλι στο περιφερειακό συμβούλιο με τον συνδυασμό του Παύλου Χαικάλη που υποστηρίχθηκε απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Και το 2019 εκλέγεται μακράν πρώτη στο νότιο τομέα Αθηνών με τον Γιάννη Σγουρό που υποστηρίχθηκε απο το ΚΙΝΑΛ.
Δηλαδή απο το 1994 έως σήμερα και το 2023, που θα έχουμε πάλι εκλογές, για περίπου τριάντα χρόνια εκλέγεται και υπηρετεί τον αιρετό δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης ειτε ως νομαρχία, ειτε ως περιφέρεια, ανεξάρτητα υποψηφίου, κομματικής στήριξης και συνδυασμού!